Aspiratoare TecnoVap
Carmen Plus

INFORMATII 0758 025 025

Aparate curatat cu aburi profesionale Tecnovap

Aspirator aburi Tecnovap Carmen Plus

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru aspirator aburi Tecnovap Carmen Plus profesional fabricat in Italia, pentru care suntem direct importatori.

Acest aparat curatat cu aburi Tecnovap Carmen Plus este un echipament profesional fabricat in Italia de renumitul producator Tecnovap, potrivit pentru curatarea tuturor suprafetelor dure sau textile, precum si dezinfectarea acestora eliminand bacteriile si microbii.
Aparetele Tecnovap Carmen Plus functioneaza in sistem de injectie extractie combinand functiile a doua utilaje intr-unul singur: generator abur si aspirator umed uscat.

Inovatiile acestui aspirator cu aburi Tecnovap Carmen Plus constau in posibilitatea de a injecta pe suprafete apa fierbinte direct din boiler, posibilitatea de a injecta detergent incalzit pana la 160 gr.C si autonomia nelimitata datorita sistemului de reumplere automata a boilerului din rezervorul extern.
Panoul de comanda este digital si ofera toate informatiile necesare: manometru presiune, termometru, contor ore, avertizare pentru curatare boilerului etc.

De asemenea, Tecnovap Carmen Plus se remarca prin boilerul din otel inox cu o capacitate de 4 litri si rezistentele electrice interschimbabile ce produc abur cu un debit de 5,9 kg/h, la o temperatura de 165 gr.C si o presiune de 6 bar.
Motorul de aspiratie de 1200 W si capacitate utila a rezervorului de 5,5 litri permite o putere de aspiratie de 2200 mmH2O la un debit de 200 m3/h.

Prin puterea aburilor sunt curatate si dezinfectate suprafetele din gresie, faiante, mamura, mozaic, piatra, la curatenia geamurilor sau spatiilor sanitare, a bucatariilor profesionale, iar la nivelul covoarelor si tapiteriilor se elimina petele dificile si mirosul neplacut si persistent fiind potrivit pentru curatenia profesionala in spatii rezidentiale si comerciale, cladiri de birouri, hoteluri si restaurante, in curatenia de intretinere sau postconstructor, in industrie sau pentru detailing auto.

Accesorii incluse aparat de curatat cu aburi Tecnovap Carmen Plus in kitul Randames:
- RW04A04 - Furtun flexibil injectie/aspiratie 4m
- 51030G - Tuburi injectie/aspiratie 2 x 0,5m
- 51040G - Talpa lata injectie/aspiratie pardoseli
- 510410 - Accesoriu lamele cauciuc pardoseli 375mm
- 510420 - Accesoriu perii pardoseli 375mm
- 51072G - Turbo lance pulverizare/aspiratie
- 120716 - Perie naylon mica D 28mm
- 120717 - Perie alama mica D 28mm
- 120709 - Perie metal-inox mica D28mm
- 120713 - Perie naylon triunghiulara
- 120718 - Perie naylon medie D 60mm
- 120723 - Accesoriu ascutit (scraper) abur
- 120721 - Accesoriu mediu abur
- 120712 - Accesoriu lana de otel.

Pe langa varietatea mare de aparate curatat cu aburi oferite va punem la dispozitie accesorii, consumabile si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare si generatoare cu aburi profesionale Tecnovap Italia.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

TecnovapCarmen Plus
Tensiune alimentare220-240 V
Putere maxima boiler3650 W
Putere consumata3600 W
Capacitate boiler4 litri
Rezervor apa3 litri
Rezervor detergent3 litri
Presiune abur6 bar
Temperatura abur165 grC
Debit abur5,9 kg/h
Putere motor aspiratie1200 W
Capacitate utila5,5 litri
Debit aspiratie200 m3/h
Putere aspiratie2200 mmH2O
Lungime cablu8 m
Dimensiuni600 x 450 x 750 mm
Greutate30 kg

 

Fisa tehnica aparat de curatat cu aburi Tecnovap Carmen Plus - Descarca

CleanKasa va ofera generatoare aburi si aspiratoare aburi profesionale si industriale Tecnovap la cele mai mici preturi.

Gama de aparate curatat cu aburi Tecnovap este impartita in: aparate de curatat cu abur industriale, aparate de curatat cu aburi profesionale din inox si aparate de curatat cu aburi profesionale din ABS. De asemenea, in functie de nevoile dumneavoastra puteti alege numai generator abur profesional sau aspirator abur profesional ce include pe langa generatorul de abur si un aspirator umed uscat pentru a extrage murdaria.

Impreuna cu accesoriile potrivite, aparatele de curatat cu aburi se pot utiliza in industrie, in constructii, in detailing auto sau in curatenia profesionala in spatii administrative si cladiri de birouri, spatii rezidentiale in curatenia de intretinere sau in curatenia post constructor.

In calitate de direct importatori, pe langa varietatea mare de aparate cu aburi oferite va punem la dispozitie accesorii, piese de schimb si consumabile pentru toate modelele de echipamente curatenie profesionale Tecnovap Italia.

Contact Telefonic