Echipamente curatenie
Bohman Cleaning

INFORMATII 0758 025 025

Echipamente curatenie Bohman Cleaning

CleanKasa va ofera echipamente curatenie Bohman Cleaning profesionale si industriale la cele mai bune preturi.

Bohman Cleaning este marca producatorului din Cehia Bohman de echipamente pentru curatenie profesionale si industriale, fiind cel mai mare producator de acest fel din Cehia.
Fabrica este situata in zona orasului Zin, producand sub propriul brand utilaje ce se comercializeaza in intreaga lume: aspiratoare profesionale, masini monodisc, masini de spalat si aspirat pardoseli, masini de maturat si aspirat pardoseli.

Va prezentam in continuare gama de echipamente, utilaje si masini de curatenie profesionale si industriale a companiei Bohman Cleaning in Romania, pentru mai multe detalii si oferte de pret va rugam sa ne contactati!

Aspiratoare profesionale Bohman

Bohman este un producator de top in domeniul aspiratoarelor industriale dedicate liniilor de productie si altor zone cu acumulari mari de praf. Cu ajutorul acestor aspiratoare puteti garanta siguranta echipamentelor dumneavoastra si a utilizatorilor.

Masini spalat aspirat profesionale Bohman

Echipamentele din gama de masini de spalat si aspirat pardoseli Bohman au fost proiectate sa  raspunda tuturor solicitarilor de curatenie profesionala, operatorul beneficiaza de manevrabilitate excelenta pentru rezultate remarcabile.

Masini maturat aspirat profesionale Bohman

Masinile de maturat aspirat Bohman sunt de cea mai buna calitate, robuste, concepute sa faca fata oricarei sarcini de curatenie, eficiente din punct de vedere al costurilor si performantelor, echipamente pe care va veti putea baza un timp indelungat.

Masini monodisc profesionale Bohman

Pentru curatarea covoarelor, pardoselilor si a suprafetelor dure, va oferim o gama larga de monodiscuri Bohman profesionale, economice si fabricate din materiale robuste de inalta calitate, echipamente necesare pentru curatenie.

Curatitoare presiune profesionale Bohman

Echipamentele din gama de masini de spalat si aspirat pardoseli Bohman au fost proiectate sa  raspunda tuturor solicitarilor de curatenie profesionala, operatorul beneficiaza de manevrabilitate excelenta pentru rezultate remarcabile.

CleanKasa va ofera echipamente curatenie Bohman profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de echipamente Bohman Cleaning cuprinde:

  • Aspiratoare profesionale Bohman
  • Masini monodisc si monodiscuri Bohman
  • Masini spalat aspirat uscat Bohman
  • Masini maturat aspirat Bohman

Echipamentele de curatenie Bohman sunt fiabile, cu un design ergonomic, perfect adaptate celor mai stricte standarde de curatenie.

Producatori echipamente curatenie profesionale si industriale

Contact Telefonic