Masini maturat aspirat
Bohman

INFORMATII 0758 025 025

Masina maturat aspirat Bohman. Masini maturat industriale Bohman!

CleanKasa va ofera masina maturat aspirat Bohman si masini maturat industriale Bohman la cele mai bune preturi.

Masinile de maturat aspirat Bohman sunt de cea mai buna calitate, robuste, concepute sa faca fata oricarei sarcini de curatenie, eficiente din punct de vedere al costurilor si performantelor, echipamente pe care va veti putea baza un timp indelungat. Se remarca prin constructia mecanica si robusta, motoarele de aspiratie puternice, fiind ideale pentru utilizarea in domeniul profesional si industrial, atat la interior cat si pentru exterior.

Constructiv, aceste masini maturat industriale Bohman se impart in masini de maturat impinse si masini de maturat cu post de conducere. Din punct de vedere al tractiunii, masina de maturat pardoseli Bohman poate fi cu tractiune manuala - mecanica sau cu motor de tractiune, alimentate cu acumulatori sau motor Honda pe benzina.

Pe langa varietatea mare de masini maturat oferite, CleanKasa va pune la dispozitie accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini de maturat aspirat industriale si profesionale Bohman produse in Cehia sau Italia.
Pentru alegerea celei mai potrivite solutii, detalii sau comenzi, va rugam sa ne contactati accesand pagina de Contact.

Masina maturat mecanica Bohman - manuala

510 SM

Masina maturat mecanica Bohman - manuala

550 M

Masina maturat aspirat Bohman - acumulatori

570 SB

Masina maturat aspirat Bohman - benzina

570 ST

Masina maturat aspirat Bohman - acumulatori

690 SB

Masina maturat aspirat Bohman - benzina

690 ST

Masina maturat aspirat Bohman - acumulatori

650 RS

CleanKasa va ofera masini maturat industriale Bohman profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini maturat si aspirat Bohman cuprinde: masina maturat Bohman 510 SM impinsa, masina maturat Bohman 550 M impinsa, masina maturat Bohman 570 SB cu acumulatori, masina maturat Bohman 570 ST cu motor pe benzina, masina maturat Bohman 690 SB cu acumulatori, masina maturat Bohman 690 ST cu motor pe benzina si masina maturat Bohman 650 RS cu acumulatori si post de conducere.

Masinile de maturat Bohman se caracterizeaza prin robustete si durabilitate fiind solutii optime de maturat pe termen lung pentru orice aplicatie industriala, executand cele mai dificile sarcini de curatenie cu eficienta maxima.

Alege dintre producatorii de masini de maturat

Contact Telefonic