Detergenti
Pardoseala

INFORMATII 0758 025 025

Detergenti pardoseala profesionali. Detergenti industriali!

CleanKasa va ofera detergenti pardoseala profesionali si industriali la cele mai bune preturi.

Gama de solutii comercializate acopera utilizarea pentru toate tipurile de pardoseli: gresie, marmura, granit, linoleum, PVC, mozaic, beton, asfalt, piatra, beton elicopterizat, vopsea epoxidica etc.

In calitate de importatori directi si reprezentanti in Romania pentru producatori de top din domeniul solutiilor profesionale de curatenie, va oferim detergenti pardoseli profesionali si industriali potriviti atat pentru utilizarea cu masini automate, monodisc sau spalat aspirat, cat si pentru utilizare manuala cu mopuri profesionale sau lavete.

Va prezentam in continuare detergenti pardoseala profesionali alcalini sau acizi, potriviti pentru spalarea, decaparea sau degresarea suprafetelor. Toti detergentii pentru curatenie comercializati sunt de o calitate deosebita, indiferent daca este vorba de un produs lichid, pasta, gel sau praf, oferind rezultate remarcabile care sa se potriveasca intocmai cerintelor si exigentelor dumneavoastra.

Detergenti pardoseala profesionali

Detergent pardoseli parfumat

TIEFFE LIND

Detergent pardoseala degresant caustic

TIEFFE BRIX AT

Detergent pardoseli degresant alcalin

TIEFFE AIR 19 HN

Detergent pardoseli din lemn

TIEFFE WOOD NF

Detergent pardoseala gel, acid

TIEFFE PULIPIETRA ACID

CleanKasa va ofera detergenti pardoseala profesionali si industriali la cele mai mici preturi.

Pentru a obtine rezultate de inalta calitate utilizati intotdeauna solutii profesionale de curatenie dedicate tipului de suprafata de curatat. Principalele avantaje ale detergentilor profesionali sunt: calitatea curateniei obtinute, timpul redus de lucru si productivitatea crescuta, cantitatea redusa de solutie folosita atat pentru detergentii concentrati cat si pentru cei gata de utilizare.

Gama de detergenti si solutii profesionale comercializata acopera folosirea lor in domenii precum curatenia, igiena si dezinfectia imobilelor sau spatiilor industriale sau comerciale.

Toti detergentii si dezinfectanti profesionali sunt produsi la cele mai inalte si actuale standarde calitative, fiind compatibili cu majoritatea echipamentelor de curatenie intalnite in Romania si comercializate de CleanKasa.

Detergenti si Solutii Curatenie Profesionale

Detergenti profesionali - pardoseli

Detergenti profesionali - covoare si tapiterii

Detergenti profesionali - suprafete

Detergenti profesionali - grupuri sanitare

Detergenti profesionali - HORECA

Contact Telefonic