Detergent Tieffe
AIR 19 HN

INFORMATII 0758 025 025

Detergent pardoseli Tieffe AIR 19 HN degresant industrial

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru detergent pardoseli concentrat potrivit pentru curatat murdarie organica si anorganica cu masini monodisc, Tieffe AIR 19 HN.

Tieffe AIR 19 HN este un detergent industrial alcalin foarte puternic, pe baza de apa, cu spumare redusa, potrivit pentru degresarea pardoselilor inclusiv exterioare cu masini monodisc sau pentru utilizare manuala. Nu se recomanda pentru masini de spalat aspirat deoarece produce spuma si necesita clatire.
Indeparteaza murdaria puternica, atat organica cat si atmosferica, uleiurile, grasimile, combustibilul, bitumul, fiind potrivit pentru curatare suprafetelor interioare si exterioare din gresie, beton, piatra, orice suprafete solide, rezistente la umiditate, otel inoxidabil, fier emailat, sticla, PVC, plastic etc.

Caracteristici detergent pardoseli industrial Tieffe AIR 19 HN:
- Nivel pH: 12,5
- Dilutie: 2-6%
- Ambalare: bidon 5 kg.

Tieffe este un producator italian cu experienta de 60 de ani specializat in productia de detergenti si produse chimice destinate bucatariilor profesionale, igienei si curateniei,  intretinerii cladirilor si autoturismelor, HORECA.

In calitate de reprezentanti in Romania al producatorului de renume mondial Tieffe ce ofera solutii profesionale pentru curatenie fabricate in Italia, va punem la dispozitie o gama larga de detergenti profesionali si industriali: detergenti pentru curatat pardoseli, detergenti pentru curatat mochete, covoare si alte materiale textile, detergenti pentru diverse suprafete, detergenti pentru grupuri sanitare, detergenti si solutii profesionale pentru HORECA.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Detergenti si Solutii Profesionale pentru curatenie

Detergenti profesionali - pardoseli

Detergenti profesionali - covoare si tapiterii

Detergenti profesionali - suprafete

Detergenti profesionali - grupuri sanitare

Detergenti profesionali - HORECA

CleanKasa va ofera detergenti si solutii pentru curatenie profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Pentru a obtine rezultate de inalta calitate utilizati intotdeauna solutii profesionale de curatenie dedicate tipului de suprafata de curatat. Principalele avantaje ale detergentilor profesionali sunt: calitatea curateniei obtinute, timpul redus de lucru si productivitatea crescuta, cantitatea redusa de solutie folosita atat pentru detergentii concentrati cat si pentru cei gata de utilizare.

Gama de detergenti si solutii profesionale comercializata acopera folosirea lor in domenii precum curatenia, igiena si dezinfectia imobilelor sau spatiilor industriale sau comerciale.

Toti detergentii si dezinfectanti profesionali sunt produsi la cele mai inalte si actuale standarde calitative, fiind compatibili cu majoritatea echipamentelor de curatenie intalnite in Romania si comercializate de CleanKasa.

Contact Telefonic