Detergent Tieffe
Brix AT

INFORMATII 0758 025 025

Detergent pardoseala Tieffe Brix AT degresant caustic

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru detergent pardoseala concentrat potrivit in curatenia profesionala si industriala, Tieffe BRIX AT.

Tieffe BRIX AT este un detergent degresant pentru spalat pardoseli industriale, caustic, puternic alcalin, fara spuma, potrivit pentru degresarea pardoselilor cu masini automate sau pentru utilizare manuala.
Este utilizat pentru curatarea pardoselilor din beton, asfalt, piatra, orice suprafete solide, rezistente la umiditate, echipamente, suprafete metalice vopsite, otel inoxidabil, fier emailat, sticla, PVC etc. Indeparteaza murdaria puternica, impuritatea organica ridicata, uleiurile, grasimile, combustibilul, bitumul.

Caracteristici detergent pardoseala profesional Tieffe BRIX AT:
- Nivel pH: 14
- Dilutie: 1-2%
- Ambalare: flacon 1 litru, bidon 6 kg.

Tieffe este un producator italian cu experienta de 60 de ani specializat in productia de detergenti si produse chimice destinate bucatariilor profesionale, igienei si curateniei,  intretinerii cladirilor si autoturismelor, HORECA.

In calitate de reprezentanti in Romania al producatorului de renume mondial Tieffe ce ofera solutii profesionale pentru curatenie fabricate in Italia, va punem la dispozitie o gama larga de detergenti profesionali si industriali: detergenti pentru curatat pardoseli, detergenti pentru curatat mochete, covoare si alte materiale textile, detergenti pentru diverse suprafete, detergenti pentru grupuri sanitare, detergenti si solutii profesionale pentru HORECA.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Detergenti si Solutii Profesionale pentru curatenie

Detergenti profesionali - pardoseli

Detergenti profesionali - covoare si tapiterii

Detergenti profesionali - suprafete

Detergenti profesionali - grupuri sanitare

Detergenti profesionali - HORECA

CleanKasa va ofera detergenti si solutii pentru curatenie profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Pentru a obtine rezultate de inalta calitate utilizati intotdeauna solutii profesionale de curatenie dedicate tipului de suprafata de curatat. Principalele avantaje ale detergentilor profesionali sunt: calitatea curateniei obtinute, timpul redus de lucru si productivitatea crescuta, cantitatea redusa de solutie folosita atat pentru detergentii concentrati cat si pentru cei gata de utilizare.

Gama de detergenti si solutii profesionale comercializata acopera folosirea lor in domenii precum curatenia, igiena si dezinfectia imobilelor sau spatiilor industriale sau comerciale.

Toti detergentii si dezinfectanti profesionali sunt produsi la cele mai inalte si actuale standarde calitative, fiind compatibili cu majoritatea echipamentelor de curatenie intalnite in Romania si comercializate de CleanKasa.

Contact Telefonic