Detergenti
Textile

INFORMATII 0758 025 025

Detergenti covoare si textile profesionali!

CleanKasa va ofera detergenti covoare si detergenti textile profesionali la cele mai bune preturi.

Gama noastra de detergenti pentru suprafete textile acopera utilizarea in toate sectoarele profesionale si industriale, prin diverse metode de utilizare: manual, cu masini automate sau cu aspiratoare injectie extractie.

Astfel iti punem la dispozitie detergenti covoare cu spuma activa sau usor spumanti, detergenti textile si detergenti injectie extractie cu spumare redusa pentru utilizarea impreuna cu masinile si aspiratoarele cu spalare. Pentru spalarea si eliminarea petelor dificile de pe suprafetele textile iti recomandam solutiile noastre profesionale fabricate in Italia sau Cehia, de catre Tieffe sau Bohman.

Toti detergentii pentru curatenie comercializati sunt de o calitate deosebita, indiferent daca este vorba de un produs lichid, pasta, gel sau praf, oferind rezultate remarcabile care sa se potriveasca intocmai cerintelor si exigentelor dumneavoastra.

Detergenti covoare si suprafete textile

Detergent covoare si pardoseli

TIEFFE HOPENET

Detergent injectie extractie textile

TIEFFE IDRONET T

Detergent aspirator injectie extractie

BOHMAN CARPMATIC

CleanKasa va ofera detergenti si solutii pentru curatenie profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Pentru a obtine rezultate de inalta calitate utilizati intotdeauna solutii profesionale de curatenie dedicate tipului de suprafata de curatat. Principalele avantaje ale detergentilor profesionali sunt: calitatea curateniei obtinute, timpul redus de lucru si productivitatea crescuta, cantitatea redusa de solutie folosita atat pentru detergentii concentrati cat si pentru cei gata de utilizare.

Gama de detergenti si solutii profesionale comercializata acopera folosirea lor in domenii precum curatenia, igiena si dezinfectia imobilelor sau spatiilor industriale sau comerciale.

Toti detergentii si dezinfectanti profesionali sunt produsi la cele mai inalte si actuale standarde calitative, fiind compatibili cu majoritatea echipamentelor de curatenie intalnite in Romania si comercializate de CleanKasa.

Detergenti si Solutii Curatenie Profesionale

Detergenti profesionali - pardoseli

Detergenti profesionali - covoare si tapiterii

Detergenti profesionali - suprafete

Detergenti profesionali - grupuri sanitare

Detergenti profesionali - HORECA

Contact Telefonic