Detergent Tieffe
IDRONET

INFORMATII 0758 025 025

Detergent injectie extractie Tieffe IDRONET. Detergent textile profesional!

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru detergent injectie extractie profesional concentrat parfumat Tieffe IDRONET.

Tieffe IDRONET este o solutie curatat covoare, mochete, scaune si alte suprafete textile prin metoda injectie extractie, profesionala si superconcentrata, cu spumare redusa, usor alcalin si cu miros placut.

Idronet este un detergent aspirator injectie extractie special concept pentru curatarea covoarelor, mochetelor si tapiteriilor prin aceasta metoda. Poate fi utilizat in siguranta pe toate suprafetele, atat textile cat si suprafete lacuite sau nevopsite, materiale cu o vopsire stabila, faianță, marmura, linoleum, mobilier si articole din plastic, plexiglas etc.

Caracteristici detergent injectie extractie profesional Tieffe IDRONET:
- Nivel pH: 10,4
- Dilutie: 3-5%
- Ambalare: bidon 10 kg.

Tieffe este un producator italian cu experienta de 60 de ani specializat in productia de detergenti si produse chimice destinate bucatariilor profesionale, igienei si curateniei,  intretinerii cladirilor si autoturismelor, HORECA.

In calitate de reprezentanti in Romania al producatorului de renume mondial Tieffe ce ofera solutii profesionale pentru curatenie fabricate in Italia, va punem la dispozitie o gama larga de detergenti profesionali si industriali: detergenti pentru curatat pardoseli, detergenti pentru curatat mochete, covoare si alte materiale textile, detergenti pentru diverse suprafete, detergenti pentru grupuri sanitare, detergenti si solutii profesionale pentru HORECA.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Detergenti si Solutii Profesionale pentru curatenie

Detergenti profesionali - pardoseli

Detergenti profesionali - covoare si tapiterii

Detergenti profesionali - suprafete

Detergenti profesionali - grupuri sanitare

Detergenti profesionali - HORECA

CleanKasa va ofera detergenti si solutii pentru curatenie profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Pentru a obtine rezultate de inalta calitate utilizati intotdeauna solutii profesionale de curatenie dedicate tipului de suprafata de curatat. Principalele avantaje ale detergentilor profesionali sunt: calitatea curateniei obtinute, timpul redus de lucru si productivitatea crescuta, cantitatea redusa de solutie folosita atat pentru detergentii concentrati cat si pentru cei gata de utilizare.

Gama de detergenti si solutii profesionale comercializata acopera folosirea lor in domenii precum curatenia, igiena si dezinfectia imobilelor sau spatiilor industriale sau comerciale.

Toti detergentii si dezinfectanti profesionali sunt produsi la cele mai inalte si actuale standarde calitative, fiind compatibili cu majoritatea echipamentelor de curatenie intalnite in Romania si comercializate de CleanKasa.

Contact Telefonic