Detergent Bohman
CarpMatic

INFORMATII 0758 025 025

Detergent aspirator injectie extractie Bohman CarpMatic profesional!

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru detergent aspirator injectie extractie profesional concentrat parfumat Bohman CarpMatic.

Bohman CarpMatic este un detergent profesional injectie extractie special concept pentru curatarea scaunelor, covoarelor, mochetelor si tapiteriilor prin aceasta metoda cu ajutorul unui aspirator cu spalare.

Se poate utiliza ca solutie curatat covoare, mochete sau scaune, in curatenia profesionala si in domeniul de detailing auto, cu aspiratoare profesionale cu spalare prin injectie extractie. Nu contine amoniac si poate fi utilizat in siguranta pe toate suprafetele textile colorate, produse din fibre naturale sau sintetice. Este super concentrat, foarte puternic, are un miros palcut si nu produce spuma.

Caracteristici detergent aspirator injectie extractie profesional Bohman CarpMatic:
- Nivel pH: 8,5
- Dilutie: 1%
- Ambalare: bidon 10 kg.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Detergenti si Solutii Profesionale pentru curatenie

Detergenti profesionali - pardoseli

Detergenti profesionali - covoare si tapiterii

Detergenti profesionali - suprafete

Detergenti profesionali - grupuri sanitare

Detergenti profesionali - HORECA

CleanKasa va ofera detergenti si solutii pentru curatenie profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Pentru a obtine rezultate de inalta calitate utilizati intotdeauna solutii profesionale de curatenie dedicate tipului de suprafata de curatat. Principalele avantaje ale detergentilor profesionali sunt: calitatea curateniei obtinute, timpul redus de lucru si productivitatea crescuta, cantitatea redusa de solutie folosita atat pentru detergentii concentrati cat si pentru cei gata de utilizare.

Gama de detergenti si solutii profesionale comercializata acopera folosirea lor in domenii precum curatenia, igiena si dezinfectia imobilelor sau spatiilor industriale sau comerciale.

Toti detergentii si dezinfectanti profesionali sunt produsi la cele mai inalte si actuale standarde calitative, fiind compatibili cu majoritatea echipamentelor de curatenie intalnite in Romania si comercializate de CleanKasa.

Contact Telefonic