Curatitor cu abur
Karcher SGV 8/5

INFORMATII 0758 025 025

Generatoare si curatitoare cu abur Karcher!

Curatitor cu abur Karcher SGV 8/5

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru curatitor cu abur Karcher SGV 8/5.

Generatorul de abur Karcher SGV 8/5 este un aparat simplu de utilizat ce imbina functiile unui curatitor cu aburi si ale unui aspirator umed/ uscat. Apa in exces este indepartata imediat in timpul aburirii.
Curatitorul cu abur Karcher SGV 8/5 include tot ce ti-ai putea dori. Aparatul de curatat cu aburi extrem de simplu de utilizat ofera functii practice de curatare chimica si auto-curatare, garantand igiena si curatenia absolute. Aparatul se mandreste si cu un mod de operare confortabil si simplu. intrerupatorul de selectie Easy Operation si manerul ergonomic cu mecanism de actionare pentru a conttambur functiile de aburi si aspirare,faciliteaza utilizarea. Toate functiile pot fi comandate rapid, simplu si direct in timpul functionarii. Modulul economic de ultima generatie nu genereaza numai economii de costuri. Chiar si lucrul in zone cu un nivel de zgomot redus este posibil fara alte masuri. Accesoriile pot fi depozitate direct pe masina fiind protejate de murdarie si fiind astfel mereu la indemana.
Pe langa varietatea mare de generatoare de abur oferite, va punem la dispozitie accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de curatitoare cu abur Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Tensiune (V): 220 - 240
Capacitate de incalzire (W): 3000
Capacitate rezervor (l): 5 - 5
Lungime cablu (m): 7,5
Presiune aburi (bar): 8
Greutate fara accesorii (kg): 40
Dimensiuni (L x l x H) (mm): 640 x 495 x 965
Frecventa (Hz): 50 - 50

Furtun de aspirare abur cu maner
2x ţevi abur
Duza pentru podea
Duza manuala
Material recipient - Otel inoxidabil
Carcasa - Otel inoxidabil

CleanKasa va ofera curatitoare abur Karcher profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de generatoare si masini curatitoare cu abur Karcher cuprinde curatitorul cu abur Karcher SGV 8/5, curatitorul cu abur Karcher SGV 6/5 si curatitorul cu abur Karcher DE 4002 EU.

Toate masinile de curatat cu abur Karcher comercializate se caracterizeaza prin robustete si durabilitate fiind solutii optime de maturat pe termen lung pentru orice aplicatie profesionala sau industriala. Succesul acestor aparate este garantat de aburul si presiunea pe care le genereaza utilizand catitati mici de apa si lasand suprafetele impecabil de curate si uscate. Pot fi utilizate pe suprafete ceramice, de lemn tratat, dale, sticla, metal si multe altele.

Alege dintre producatorii de generatoare si curatitoare cu abur

Contact Telefonic