Curatitor cu abur
Karcher SGV 6/5

INFORMATII 0758 025 025

Generatoare si curatitoare cu abur Karcher!

Curatitor cu abur Karcher SGV 6/5

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru curatitor cu abur Karcher SGV 6/5.

Karcher SGV 6/5 imbina functiile unui curatitor cu aburi si ale unui aspirator umed/ uscat intr-un singur aparat: aparatul simplu de utilizat SGV 6/5 permite aplicarea aburilor, iar apa care rezulta poate fi aspirata printr-o singura operatiune. Sertarul integrat de depozitare accesorii impiedica pierderea accesoriilor.
Aspiratorul cu aburi SGV 6/5 se mandreste cu diferite posibilitati de utilizare. Simbolurile auto-explicative fac aparatul usor de inteles si garanteaza usurinta in exploatare. intrerupatorul de selectie Easy Operation si manerul ergonomic cu mecanism de actionare pentru a conttambur functiile de aburi si aspirare faciliteaza extrem de mult utilizarea aparatului si permit un control rapid si flexibil al functiilor individuale in timpul operarii.
Pe langa varietatea mare de generatoare de abur oferite, va punem la dispozitie accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de curatitoare cu abur Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Tensiune (V): 220 - 240
Capacitate de incalzire (W): 3000
Capacitate rezervor (l): 5 - 5
Lungime cablu (m): 7,5
Presiune aburi (bar): 6
Greutate fara accesorii (kg): 39
Dimensiuni (L x l x H) (mm): 640 x 495 x 965
Frecventa (Hz): 50

Furtun de aspirare abur cu maner
2x ţevi abur
Duza pentru podea
Duza manuala
Material recipient - Otel inoxidabil
Carcasa - Otel inoxidabil

CleanKasa va ofera curatitoare abur Karcher profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de generatoare si masini curatitoare cu abur Karcher cuprinde curatitorul cu abur Karcher SGV 8/5, curatitorul cu abur Karcher SGV 6/5 si curatitorul cu abur Karcher DE 4002 EU.

Toate masinile de curatat cu abur Karcher comercializate se caracterizeaza prin robustete si durabilitate fiind solutii optime de maturat pe termen lung pentru orice aplicatie profesionala sau industriala. Succesul acestor aparate este garantat de aburul si presiunea pe care le genereaza utilizand catitati mici de apa si lasand suprafetele impecabil de curate si uscate. Pot fi utilizate pe suprafete ceramice, de lemn tratat, dale, sticla, metal si multe altele.

Alege dintre producatorii de generatoare si curatitoare cu abur

Contact Telefonic