Curatitor cu abur
Karcher SG 4/4

INFORMATII 0758 025 025

Generatoare si curatitoare cu abur Karcher!

Curatitor cu abur Karcher SG 4/4

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru curatitor cu abur Karcher SG 4/4.

Generatorul de abur Karcher SG 4/4 este un aparat de curatat cu abur compact si robust care asigura o putere remarcabila si o dezinfectare certificata*. Efectul optim de curatare este obtinut cu ajutorul unei presiuni a aburului de 4 bari. Controlul variabil al volumului de abur si functia VapoHydro (reglare continua a saturatiei aburului), inseamna ca aparatul poate fi adaptat perfect la orice sarcina de curatare. Sistemul cu doua rezervoare poate fi reumplut in orice moment si asigura incalzirea rapida precum si utilizarea lui neintrerupta. De asemenea, indicatorul de temperatura ajuta la obtinerea unor rezultate optime de curatare.
Masina este extrem de versatila si curata fara a utiliza substante chimice. Pachetul extins de dotari include doua duze pentru pardoseala (pentru curatarea abraziva si igienica), un compartiment integrat pentru depozitarea accesoriilor, un carlig integrat pentru cablu si un orificiu de admisie a tevii pentru depozitarea cu economie de spatiu.
Pe langa varietatea mare de generatoare de abur oferite, va punem la dispozitie accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de curatitoare cu abur Karcher.
Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Tensiune (V): 220 - 240
Capacitate de incalzire (W): 2300
Capacitate rezervor (l): 4
Lungime cablu (m): 7,5
Presiune aburi (bar): 4
Greutate fara accesorii (kg): 8
Dimensiuni (L x l x H) (mm): 475 x 320 x 275
Frecventa (Hz): 50 - 60

Furtun de aspirare abur cu maner
2x ţevi abur
Duza pentru podea
Duza manuala
Perie rotunda, neagra
Duza tapiterii cu perie
Duza de putere
Duza cu jet punctiform

CleanKasa va ofera curatitoare abur Karcher profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de generatoare si masini curatitoare cu abur Karcher cuprinde curatitorul cu abur Karcher SGV 8/5, curatitorul cu abur Karcher SGV 6/5 si curatitorul cu abur Karcher DE 4002 EU.

Toate masinile de curatat cu abur Karcher comercializate se caracterizeaza prin robustete si durabilitate fiind solutii optime de maturat pe termen lung pentru orice aplicatie profesionala sau industriala. Succesul acestor aparate este garantat de aburul si presiunea pe care le genereaza utilizand catitati mici de apa si lasand suprafetele impecabil de curate si uscate. Pot fi utilizate pe suprafete ceramice, de lemn tratat, dale, sticla, metal si multe altele.

Alege dintre producatorii de generatoare si curatitoare cu abur

Contact Telefonic