Masini monodisc
Numatic

INFORMATII 0758 025 025

Masini monodisc Numatic. Monodiscuri Numatic - Anglia!

CleanKasa va ofera masini monodisc Numatic profesionale si industriale, la cele mai bune preturi.

Va punem la dipozitie o gama larga si completa de masini monodisc Numatic de ultima generatie, capabile sa raspunda oricarei solicitari de curatenie profesionala. Designul ergonomic al masinilor asigura o manevrabilitate excelenta si usurinta in utilizare.
Durata lunga de viata, transmisia prin intermediul unei cutii de viteze, calitatea materialelor si motorul puternic fac din monodiscurile Numatic alegerea perfecta pentru curatat, frecat si lustruit podele, asigurand rezultate excelente. Numatic ofera o paleta larga de monodiscuri cu puteri de la 400 W pana la 1500 W, cu o viteza de rotatie a periei cuprinsa intre 150 si 1500 rotatii pe minut.
Monodiscurile Numatic fabricate in Anglia ofera o gama larga de beneficii ce difera in functie de modelul ales. Acestea pot fi utilizare atat cu perii cat si cu paduri, tipul de perie sau pad depinde de suprafata ce urmeaza a fi curatata.

Pentru alegerea celei mai potrivite solutii din gama de monodiscuri Numatic, detalii sau comenzi, va rugam sa ne contactati telefonic sau accesand pagina de Contact.

Masini monodisc Numatic - curatat pardoseli

Masini monodisc Numatic

NLL 332 LoLine

Masini monodisc Numatic

NR 1500S NuSpeed

Masini monodisc Numatic

HFS 1015 Hurricane

Masini monodisc Numatic

HFM 1515 Hurricane

Masini monodisc Numatic

HFT 1530 Hurricane

Masini monodisc Numatic

HFM 1545 Hurricane

Masini monodisc Numatic

NRU 1500 NuSpeed

Masini monodisc Numatic

HNS 1550 NuShine

CleanKasa va ofera masini monodisc si monodiscuri Numatic profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini monodisc Numatic cuprinde: monodisc Numatic NLL 332 LoLine, monodisc Numatic NR 1500S NuSpeed, monodisc Numatic HFS 1015 Hurricane, monodisc Numatic HFM 1515 Hurricane, monodisc Numatic HFT 1530 Hurricane, monodisc Numatic HFM 1545 Hurricane, monodisc Numatic NRU 1500 NuSpeed Ultra si monodisc Numatic HNS 1550 NuShine.

Monodiscurile Numatic, avand diferire marimi si platfome de putere, sunt concepute pentru nevoile specifice ale oricarui client si pentru a mentine orice tip de podea in cele mai bune conditii.

Alege dintre producatorii de monodiscuri si masini monodisc profesionale

Contact Telefonic