Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Masini spalat - aspirat
Wirbel

INFORMATII 0758 025 025

Masini de spalat si aspirat Wirbel

CleanKasa va ofera masini de spalat si aspirat Wirbel profesionale si industriale la cele mai bune preturi.
Cererea pentru curatenie performanta creste odata cu diversificare domeniilor in care aceasta este necesara: de la restaurante la zone comerciale mari, de la statii de transport in comun la centre de infrumusetare.
Din acest motiv gama de masini de spalat aspirat Wirbel s-a extins incepand cu linia compacta - echipamentele sunt de neegalat in manevrabilitate, capabile sa curete in spatii dificil de accesat, inguste si sunt usor de transportat.
Echipamentele din gama de masini spalat aspirat pardoseli Wirbel au fost proiectate sa fie puternice si rezistente si sa raspunda solicitarilor de curatenie profesionala. Designul ergonomic si functiile de control intuitive, manevrabilitatea si siguranta in utilizare in orice conditii de lucru recomanda aceste masini pentru curatarea oricaror spatii.
Inovatia continua in procesul de proiectare, detaliile de constructie, atentia pentru componentele si accesoriile utilizate face din masinile de spalat si aspirat WIRBEL alegerea ideala pentru diverse arii de utilizare si grupuri tinta cum ar fi firmele de curatenie, comercianti, scoli, supermarketuri, ateliere, reprezentante auto si multe altele.

Masini spalat aspirat Wirbel Rapid

Masini spalat aspirat Wirbel Rapid

Masini spalat aspirat Wirbel SW1

Masini spalat aspirat Wirbel SW2

Masini spalat aspirat Wirbel conduse

Masini spalat aspirat Wirbel conduse

Masini spalat aspirat Wirbel conduse

Masini spalat aspirat Wirbel conduse

CleanKasa va ofera masini de spalat si aspirat Wirbel profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini de spalat si aspirat Wirbel impinse cuprinde:
- Seria Wirbel Rapid: masina spalat aspirat Wirbel Rapid 15 E 38, masina spalat aspirat Wirbel Rapid 15 M 38, masina spalat aspirat Wirbel Rapid 40 E 55, masina spalat aspirat Wirbel Rapid 40 M 55 C/BC, masina spalat aspirat Wirbel Rapid 40 D 55 C/BC/BC CHEM si masina spalat aspirat Wirbel Rapid 40 D 60/C/BC/BC CHEM
- Seria Wirbel SW1 si SW2: masina spalat aspirat Wirbel W1 450 M ECO 2 BC/PLUS si masina spalat aspirat Wirbel SW2 700 D/BC
Gama de masini de spalat si aspirat Wirbel cu post de conducere cuprinde: masina spalat aspirat Wirbel SW5 850 S, masina spalat aspirat Wirbel SW5 850 S BC, masina spalat aspirat Wirbel SW5 1000 HD si masina de spalat si aspirat Wirbel SW5 1000 HD BC.

Alege dintre producatorii de masini de spalat si aspirat