Curatenie stradala
Fiorentini

INFORMATII 0758 025 025

Echipamente curatenie stradala Fiorentini

CleanKasa va ofera masini si echipamente curatenie stradala Fiorentini la cele mai bune preturi.

Utilajele stradale sunt echipamente moderne, destinate maturarii aleilor pietonale, centrelor oraselor si parcurilor, zonelor rezidentiale dar si a bulevardelor sau arterelor mari precum si pentru alte aplicatii similare.
Pentru a asigura flexibilitatea si a raspunde diferitelor necesitati va punem la dispozitie modele actionate cu motoare diesel ce ofera autonomie si posibilitatea de a matura fara intreruperi precum si masini electrice ce asigura o autonomie neta de lucru de 8 ore.
Masinile sunt foarte usor de manevrat, oferind rezultate excelente cu costuri reduse de exploatare. In plus asigura un confort maxim pentru deplasare si manevrare si un excelent control al prafului.

Masini curatenie stradala Fiorentini

S 150

Masini curatenie stradala Fiorentini

S 500

CleanKasa va ofera masini si echipamente curatenie stradala Fiorentini profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de echipamente curatenie stradala Fiorentini cuprinde: masina curatenie stradala Fiorentini S 150 si masina curatenie stradala Fiorentini S 500.

Echipamentele pot fi dotate cu perii si lame de zapada si cu site de dispersare a sarii sau alor substante antiderapante.

Alege dintre producatorii de echipamente si masini de curatenie stradala

Contact Telefonic