Masini spalat maturat
Fiorentini

INFORMATII 0758 025 025

Masini combinate spalat maturat Fiorentini

CleanKasa va ofera masini combinate spalat maturat Fiorentini profesionale si industriale la cele mai bune preturi.

Masinile combinate de spalat maturat pardoseli Fiorentini ofera o utilizare simpla si facila, fiind concepute pentru cele mai dificile sarcini de curatare precum cele din spatiile industriale, depozite, aeroporturi, parcari si centre comerciale.
Aceste masini combinate Fiorentini elimina praful, matura murdaria, spala sau matura – fie alternativ, fie simultan. Pentru utilizarea in interior, ele pot fi alimentate de baterii sau GPL iar pentru utilizarea in exterior, pot avea alimentare diesel.

Pentru alegerea celei mai potrivite solutii, detalii sau comenzi, va rugam sa ne contactati accesand pagina de Contact.

Masini combinate spalat maturat Fiorentini

115SSG - GPL

Masini combinate spalat maturat Fiorentini

I 115SSD - DIESEL

Masini combinate spalat maturat Fiorentini

I 115SSE - BATTERY

CleanKasa va ofera masini combinate spalat maturat Fiorentini profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini combinate de spalat si maturat pardoseli Fiorentini cu post de conducere cuprinde: masina combinata spalat maturat Fiorentini 115SSG cu GPL, masina combinata spalat maturat Fiorentini 115SSD cu motor diesel si masina combinata spalat maturat Fiorentini 115SSG alimentata cu acumulatori.

Gama de masini combinate Fiorentini ofera o mare varietate de functionalitati pentru a raspunde nevoilor si bugetului dumneavoastra, pentru a va sprijini in totalitate in problema tipului specific de curatenie, fie ca este vorba de o cladire de productie, parcare auto, aeroport, centru comercial sau alt tip de unitate.

Alege dintre producatorii de echipamente si masini combinate spalat maturat

Contact Telefonic