Lustruit pardoseli
Nilfisk BU500

INFORMATII 0758 025 025

Masini lustruit pardoseli Nilfisk!

Masina lustruit pardoseli Nilfisk BU500

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina lustruit pardoseli Nilfisk BU500 profesionala.

Masina pentru lustruit pardoseli Nilfisk BU500 este un aparat cu actionare pe curea la 1500 rpm. Prezinta ergonomie imbunatatita la utilizare si transport, prin adaugarea de caracteristici speciale precum manerul ergonomic, siguranta fuzibila, suport de pad integrat, cablu de 15 m, constructie robusta si productivitate exceptionala.
Modelul Nilfisk BU500 este perfect pentru curaţenia pe timpul zilei şi poate fi folosit în spitale. Butonul de siguranţa, comutatorul de oprire, vizibilitatea mare, cablul, fac din BU500 o maşina extrem de sigura. Cadrul metalic, rotile mari si amortizoarele, vopseaua metalica, toate impreuna alcatuiesc un design modern care debordeaza de robusteţe, durabilitate si usurinţa la utilizare.
Observatii masina lustruit pardoseli Nilfisk BU500:
- Viteza extrem de mare face pardoselile perfect stralucitoare
- Accesorii comune: mai putin complicat si usor de utilizat
- Caracteristici imbunatatite: carlig de cablu, suport de stecher, siguranta, inlocuire usoara a cablului, maner ergonomic
Pe langa varietatea mare de masini de lustruit pardoseli oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini de lustruit, industriale si profesionale Nilfisk.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

TIP MASINABU500
Tensiune alimentare230 V / 50 Hz
Putere1100 W
Lungime cablu15 m
Clasa de protecţieIPX0
Nivel presiune sonora70 dB(A)
Presiune perie/pad10 g/cm2
Diametru perie/pad510 mm
Viteză perie/pad1500 RPM
Dimensiuni (Lxlxh)824x566x1261 mm
Greutate41 kg

 

Brosura masina lustruit pardoseli Nilfisk BU500 - Descarca
Fisa tehnica masina lustruit pardoseli Nilfisk BU500 - Descarca

CleanKasa va ofera masini de lustruit pardoseli Nifisk profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini de lustruit pardoseli Nilfisk cuprinde: masina de tip monodisc Nilfisk BU500 cu cablu electric, masina impinsa Nilfisk UHB 51-1500 si masini de lustruit pardoseli cu post de conducere Nilfisk UHR 70-1700.

Toate masinile de lustruit pardoseli Nifisk comercializate se caracterizeaza prin robustete si durabilitate fiind solutii optime de maturat pe termen lung pentru orice aplicatie profesionala sau industriala. Datorita design-ului compact si modern aceste masini de lustruit pardoseli ofera podele stralucitoare cu maximum de performanta, eficiente din punct de vedere a costurilor.

Alege dintre producatorii de masini de lustruit pardoseli

Contact Telefonic