Echipamente curatenie
Wirbel

INFORMATII 0758 025 025

Echipamente curatenie Wirbel

CleanKasa va ofera echipamente curatenie Wirbel profesionale si industriale la cele mai bune preturi.
Wirbel este marca producatorului italian de echipamente industriale Ghibli SpA cu sediul in provincia Pavia.
Fondata in 1968 pentru productia de aspiratoare profesionale in cei peste 40 de ani de activitata Ghibli a devenit un lider mondial in industria echipamentelor de curatenie din Europa, datorita gamei variate de produse: aspiratoare, monodiscuri, masini de maturat, masini de spalat aspirat carcterizate prin robustete, eficienta si usurinta in utilizare.
Experienta indelungata a companiei garanteaza un excelent raport calitate pret si caracteristici inovative din punct de vedere tehnic si al design-ului. Este o companie cu o reputatie deosebita, o pozitie de lider in industria de profil ce respecta cele mai inalte standarde de calitate.
Va prezentam in continuare gama de echipamente, utilaje si masini de curatenie profesionale si industriale a companiei Wirbel in Romania, pentru mai multe detalii si oferte de pret va rugam sa ne contactati!

Aspiratoare profesionale Wirbel

Puternice si rezistente, aspiratoarele Wirbel pot fi utilizate in orice ramura industriala, pentru a curata in fabrici, linii de productie si orice alt spatiu ce necesita curatare si pot indeparta praf, uleiuri, rumegus si chiar resturi metalice.

Masini de spalat si aspirat Wirbel

Designul ergonomic si functiile de control intuitive, manevrabilitatea si siguranta in utilizare in orice conditii de lucru recomanda masinile de spalat si aspirat WIRBEL pentru curatarea oricaror spatii si solicitarilor de curatenie profesionala.

Masini monodisc si monodiscuri Wirbel

Masinile monodisc Wirbel sunt echipamente de inalta calitate, simple, practice si robuste, economice si rapide, cu motoare ce functioneaza fara curele de transmisie si sunt de neoprit si indispensabile in asigurarea curateniei eficiente.

CleanKasa va ofera echipamente curatenie Wirbel profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de echipamente Wirbel cuprinde:

  • Aspiratoare profesionale Wirbel
  • Masini de spalat si aspirat Wirbel
  • Monodiscuri Wirbel

Echipamentele de curatenie Wirbel sunt echipamente universale, simple si practice, economice si rapide.

Producatori echipamente curatenie profesionale si industriale

Contact Telefonic