Echipamente curatenie
Tecnovap

INFORMATII 0758 025 025

Echipamente curatenie Tecnovap profesionale si industriale

CleanKasa va ofera echipamente curatenie Tecnovap profesionale si industriale, fabricate in Italia, pentru care suntem direct importatori.

Compania Tecnovap a fost fondată în 1985 în Negrar, lângă Verona, cu scopul de a produce boilere cu tehnologii de vârf pentru acele vremuri. În acești 30 de ani compania a crescut continuu și a evoluat într-un partener considerabil în sectorul profesional și industrial; astăzi Tecnovap își exportă tehnologia și gama de produse în cinci continente și peste 70 de țări.

Toate echipamentele Tecnovap sunt studiate, proiectate și realizate exclusiv în Italia.
Aceste aparate cu abur profesionale si industriale reprezinta o solutie completa pentru o curatenie eficienta, ecologica, rapida si durabila, fiind solutia potrivita pentru curatare si igienizare, eliminarea bacteriilor si ciupercilor de pe toate tipurile de suprafate si de tesaturi, prin utilizarea de abur la temperaturi ridicate.

Pe langa varietatea mare de aparate Tecnovap oferite va punem la dispozitie accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare abur profesionale.
Pentru alegerea celei mai potrivite solutii, detalii sau comenzi, va rugam sa ne contactati accesand pagina de Contact.

Aspiratoare abur profesionale - TECNOVAP

Generator abur Tecnovap

Evo Blue 24/7

Generator abur Tecnovap

Evo Blue Water

Aspirator aburi Tecnovap

Carmen Mini

Aspirator aburi Tecnovap

Carmen Plus

CleanKasa va ofera generatoare aburi si aspiratoare aburi profesionale si industriale Tecnovap la cele mai mici preturi.

Gama de aparate curatat cu aburi Tecnovap este impartita in: aparate de curatat cu abur industriale, aparate de curatat cu aburi profesionale din inox si aparate de curatat cu aburi profesionale din ABS. De asemenea, in functie de nevoile dumneavoastra puteti alege numai generator abur profesional sau aspirator abur profesional ce include pe langa generatorul de abur si un aspirator umed uscat pentru a extrage murdaria.

Impreuna cu accesoriile potrivite, aparatele de curatat cu aburi se pot utiliza in industrie, in constructii, in detailing auto sau in curatenia profesionala in spatii administrative si cladiri de birouri, spatii rezidentiale in curatenia de intretinere sau in curatenia post constructor.

In calitate de direct importatori, pe langa varietatea mare de aparate cu aburi oferite va punem la dispozitie accesorii, piese de schimb si consumabile pentru toate modelele de echipamente curatenie profesionale Tecnovap Italia.

Alege dintre producatorii de echipamente curatenie profesionale si industriale

Contact Telefonic