Echipamente curatenie
Accesorii

INFORMATII 0758 025 025

Accesorii echipamente curatenie

CleanKasa va ofera o gama variata de accesorii echipamente curatenie, pe langa perii si paduri, comercializand si alte produse accesorii de curatenie profesionale si industriale la cele mai bune preturi.

Pentru aparate de spalat cu presiune, va punem la dispozitie accesorii speciale putand adapta curatitorul dumneavoastra cu presiune pentru curatarea podelelor, peretilor, tavanelor, desfundarea si curatarea tevilor si conductelor, pomparea lichidelor vascoase si a namolului, hidrosablare.

Pentru aspiratoare profesionale si industriale, accesoriile noastre includ duze si perii, furtune de aspiratie cu capete, coturi, mufe si tevi din inox drepte sau curbe si chiar motoare de aspiratie.

Daca aveti nevoie de accesorii pentru echipamentele dumneavoastra de spalat, curatat si aspirat pardoseala, la noi gasiti totul, de la suporturi de perii sau paduri si rezervoare de detergenti, pana la roti tractoare, motoare de aspiratie si bare de aspiratie.

Colaborand cu cei mai importanti producatori de echipamente profesionale si industriale de curatenie va punem la dispozitie saci, filtre si membrane filtrante pentru majoritatea masinilor de curatenie existente pe piata din Romania, de la Wirbel si Karcher, Tennant si Nilfisk la CleanTrack si Bohman.

Sacii profesionali comercializati pot fi utilizati pe santiere, in imobile dupa executarea unor lucrari de renovare sau in spatii industriale.
In functie de caracteristicile lor, cu sacii si filtrele profesionale pe care le propunem puteti aspira cioburi, nisip, praf de ipsos sau alte materiale similare si chiar lichide sau suprafete umede.
Din punct de vedere constructiv, sacii si filtrele pot fi din hartie, material textil, material plastic sau alte materiale sintetice, adaptate cerintelor specifice zonei de curatare.

Toti sacii si filtrele pentru curatenie comercializate sunt de o calitate deosebita, oferind rezultate remarcabile care sa se potriveasca intocmai cerintelor si exigentelor dumneavoastra

Cautati un accesoriu pentru echipamentul dumneavoastra de curatenie? CleanKasa este solutia potrivita fie ca aveti un echipament Wirbel, Karcher, Nilfisk, Tennant, Oertzen, Bohman, Clean Track sau alt brand international.

CleanKasa va ofera accesorii pentru echipamente curatenie profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de accesorii pentru echipamente curatenie porneste de la perii si paduri si continua cu pistoale si lanci de inalta presiune, duze si furtune de inalta presiune, duze de inalta presiune pentru desfundarea si curatarea tevilor, motoare si furtune de aspiratie cu capete pana la suporturi de perii sau paduri si rezervoare de detergenti.

Atat pentru aparate de spalat cu presiune, aspiratoare profesionale si industriale cat si pentru echipamente de maturat, spalat sau aspirat, gama nostra de produse accesorii curatenie contine pe langa perii si paduri: pistoale inalta presiune, lanci inalta presiune, tambur furtun inalta presiune si furtun de inalta presiune de la 200bari la 2500 bari cu capete, duze inalta presiune cu jet punctiform si cu jet plat la unghi de 20/45/60/ grade, duze rotative sau turbo-duze, duze de inalta presiune pentru desfundarea si curatarea tevilor, duze pentru spatii inguste si nu numai.

Colaborand cu cei mai importanti producatori de echipamente profesionale si industriale de curatenie va punem la dispozitie accesorii pentru majoritatea masinilor de curatenie existente pe piata din Romania.

Recomandari Carucioare, Ustensile, Consumabile si Detergenti

Carucioare curatenie

Ustensile curatenie

Consumabile echipamente

Detergenti si solutii

Contact Telefonic