Aparate de spalat Karcher
HDS 1000 DE

INFORMATII 0758 025 025

Curatitoare cu presiune Karcher cu apa calda - cu motor pe benzina!

Aparat de spalat cu presiune Karcher HDS 1000 De

CleanKasa va ofera aparat de spalat cu presiune Karcher HDS 1000 De la cel mai bun pret.

Curatitoarele Karcher HDS 1000 De de inalta presiune cu incalzire cu motor pe benzina cu rezervor cu capac flotant, protectie anti-calcar,protectie impotriva penei de carburant, reglaj fara nivel al abutilor si presiunii si debitului apei. Amestecare detergent la inalta presiune. Start electronic si manual.
Aparatul de curatat Karcher HDS 1000 De cu inalta presiune cu incalzire si performant cu motor robust pe benzina in 4 tacturi si start electric pentru utilizarea independenta. Intr-un cadru metalic stabil, care ofera tuturor agregatelor o protectie totala pentru utilizarea anevoioasa si continua, sunt plasate toate componentele valoroase. Cadrul este construit pentru a fi utilizat cu macara sau stivuitor. Motorul este dotat cu o diminuare automata a turatiei, care scade nivelul zgomot in timpul intrruperii activitatii si creste semnificativ durata de viata a aparatului de curatat cu inalta presiune. Starterul electric livrat in serie permite o pornire confortabila a aparatului. Materiale de mare valoare a pompei de inalta presiune, ca si chiulasa cilindrului din alama, supapele din otel superior, pistoanele din otel superior stratificate cu crom – nichel, asigura un timp lung de utilizare si performante superioare. Supapa pentru revarsare, reglarea presiunii si a apei integrate precum si treapta pentru presiune disponibila permit o adaptare optima la diferitele actiuni de curatare. Arzatorul performant cu serpentina de incalzire verticala si aprindere continua fara gaze de esapament se lasa reglat, fara trepte, de la 30° pana la 140° C. Caracteristicile de siguranta ca si siguranta pentru lipsa de ulei, supapele de siguranta, siguranta pentru lipsa de apa si siguranta pentru lipsa de combustibil asigura in utilizarea zilnica dura accesibilitatea aparatului. Recipientul flotor cu protectie impotriva calcificarii integrate (DGT) asigura separarea de la reteaua de apa potabila si protejeaza toate piesele conductoare de apa impotriva calcificarii si a depunerilor.
Avantaje curatitor cu presiune Karcher HDS 1000 De:
- Confort de manuire extraordinar: Oprire automata a arzatoarelor in cazul lipsei de apa, protectie impotriva supraincalzirii. Pistolul manual ergonomic Easy-Press reduce puterea de sustinere necesara. Electrostart pentru pornirea simpla fara efort.
- Eficienta maxima: Pentru inlaturarea crustelor intarite. Arzator de inalta performanta cu serpentina de incalzire si ardere continua fara gaze de esapament. Doua tancuri diesel si benzina integrate permit timpi de utilizare mai lungi.
Pe langa varietatea mare de curatitoare cu presiune va punem la dispozitie accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aparate de curatat cu presiune Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Presiune (bar/MPa) 40 - 200 / 4 - 20
Debit transportat (l/h) 450 - 900
Temperatura maxima (°C) Max. 98 - Max. 80
Consum motorina, incarcare completa (kg/h) 5,6
Producator motoare Yanmar
Putere motor (kW/hp) 7,4 / 10
Greutate (kg) 185
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 1100 x 750 x 785

Pistol de pulverizat, Pistol Easy Press
Pistol de pulverizat manual cu SoftGrip
Furtun de inalta presiune, 15 m
Lance de pulverizare, 1050 mm, 1050 mm
Rama de protectie Cage
Sistem anti-rasucire (AVS)
Demaror electric
Duza de putere
Regulator Servo Control
Rama stabila din teava de otel pentru incarcarea cu macaraua

Gama de aparate de spalat cu presiune Karcher cu incalzire este impartita in 6 clase:
- clasa intrare cuprinde: aparat de spalat Karcher HDS 5/15 U si aparat de spalat Karcher HDS 5/15 UX;
- clasa compacta cuprinde: aparat de spalat Karcher HDS 6/14 C, aparat de spalat Karcher HDS 6/14 CX, aparat de spalat Karcher HDS 7/16 C, aparat de spalat Karcher HDS 7/16 CX, aparat de spalat Karcher HDS 8/18-4 C si aparat de spalat Karcher HDS 8/18-4 CX;
- clasa medie cuprinde: aparat de spalat Karcher HDS 9/18-4 M, aparat de spalat Karcher HDS 9/18-4 MX, aparat de spalat Karcher HDS 9/18-4M V2A, aparat de spalat Karcher HDS 10/20-4 M si aparat de spalat Karcher HDS 10/20-4 MX;
- clasa super cuprinde: aparat de spalat Karcher HDS 12/18-4 SX, aparat de spalat Karcher HDS 13/20-4 S si aparat de spalat Karcher HDS 13/20-4 SX;
- clasa cu motor pe benzina cuprinde: aparat de spalat Karcher HDS 1000 Be si aparat de spalat Karcher HDS 1000 DE;
- clasa speciala cuprinde: aparat de spalat Karcher HDS-E 8/16-4 M 12 KW, aparat de spalat Karcher HDS-E 8/16-4 M 24KW si aparat de spalat Karcher HDS-E 8/16-4 M 36 KW.

Alege dintre producatorii de aparate de spalat cu presiune si curatitoare cu presiune.

Contact Telefonic