Apiratoare
aburi

INFORMATII 0758 025 025

Aspirator aburi si generator abur. Aspiratoare abur profesionale.

CleanKasa va ofera aspirator aburi profesional si generator abur profesional la cele mai bune preturi.

Aceste aspiratoare abur profesionale reprezinta o solutie completa pentru o curatenie eficienta, ecologica, rapida si durabila, fiind solutia potrivita pentru curatare si igienizare, eliminarea bacteriilor si ciupercilor de pe toate tipurile de suprafate si de tesaturi, prin utilizarea de abur la temperaturi ridicate.
Jetul puternic de apa fierbinte si abur la o presiune mare de pana la 160 gr.C impreuna cu presiunea de pana la 8 bari, face ca procesul de curatenie sa fie mai rapid si mai eficient chiar si impotriva celor mai dificile murdarii. Temperatura este reglabila in functie de suprafata de curatat astfel incat nu se afecteaza suprafetele, insa aburul intra in profunzime si omoara orice bacterie, acarienii si microbii lasand astfel o suprafata curata, dezinfectata si complet igienica. Un alt avantaj al utilizarii unui aspirator aburi profesional este faptul ca nu trebuie utilizati detergenti. In plus aburul cald de la un generator abur profesional intra in cele mai greu accesibile locuri, acolo unde un aspirator normal nu o poate face.

In alegerea unui aspirator aburi profesional sau generator abur profesional, trebuie sa tineti cont de urmatoarele caracteristici:
- temperatura aburului;
- presiunea de injectie a aburului;
- puterea de incalzire;
- puterea de aspirare;

Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite va punem la dispozitie accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare abur profesionale.
Pentru alegerea celei mai potrivite solutii, detalii sau comenzi, va rugam sa ne contactati accesand pagina de Contact.

Aspiratoare abur profesionale - GHIBLI

Aspirator aburi Ghibli

Power Steam 5.3 MP

Aspirator aburi Ghibli

Power Steam 5.3 MI

Aspirator aburi Ghibli

Power Steam 6.3 MP

Aspirator aburi Ghibli

Power Steam 6.3 MI

Aspiratoare abur profesionale - WIRBEL

Aspirator abur Wirbel

Power Steam 5.3 MP

Aspirator abur Wirbel

Power Steam 5.3 MI

Aspirator abur Wirbel

Power Steam 6.3 MP

Aspirator abur Wirbel

Power Steam 6.3 MI

Alege alte tipuri de aspiratoare profesionale si industriale

Aspirator praf. Aspiratoare uscate

Aspirator umed uscat. Aspiratoare lichide

Aspirator cu spalare Injectie-extractie

Aspirator aburi. Generatoare abur

Aspiratoare industriale, span si emulsie

CleanKasa va ofera aspiratoare abur profesionale si generatoare abur industriale la cele mai mici preturi.

Gama de aspiratoare profesionale cu abur Ghibli cuprinde aspiratorul Ghibli Power Steam 5.3 MP/MI si aspiratorul Ghibli Power Steam 6.3 MP/MI, aparate ce le inlocuiesc pe cele anterioare Ghibli Performance 5.3.MP si Ghibli Performance 6.3.ER.P.

Gama de aspiratoare profesionale cu abur Wirbel cuprinde aspiratorul Wirbel Power Steam 5.3 MP, Wirbel Power Steam 5.3 MI, Wirbel Power Steam 6.3 MP si aspiratorul Wirbel Power Steam 6.3 MI.

Generatoarele cu abur sunt aparatul ideal pentru utilizarea in cele mai variate medii de lucru: birouri, magazine, saloane de infrumusetare, bucatarii, baruri si restaurante, spitale si policlinici, spatii industriale. Toate aceste aspiratoare se caracterizeaza prin performante deosebite, robustete si eficienta maxima in aspirarea suprafetelor.

Alege dintre producatorii de aspiratoare profesionale si industriale

Contact Telefonic