Accesorii Curatenie
Perii

INFORMATII 0758 025 025

Perii echipamente curatenie

CleanKasa va ofera perii echipamente curatenie pentru masini monodisc si masini curatenie, profesionale si industriale la cele mai bune preturi.

Aici puteti gasi toate tipurile de perii de la perii tip rulou si perii laterale la perii maturatoare manuale si perii tip elementi.
Colaborand cu cei mai importanti producatori de echipamente profesionale si industriale de curatenie va punem la dispozitie perii pentru majoritatea masinilor de curatenie existente pe piata din Romania:
- perii pentru masini de maturat
- perii pentru spalat pardoseli si mochete
- perii cilindrice
- perii monodisc
- perii de frecare
- perii samponare

Cautati o perie pentru o masina de maturat, o masina de spalat aspirat pardoseli sau o perie pentru masina monodisc pe care o detineti? CleanKasa este solutia potrivita fie ca aveti un echipament Karcher, Nilfisk, Tennant, Oertzen, Wirbel, Clean Track sau alt brand international.

CleanKasa va ofera perii pentru echipamente curatenie profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de perii comercializate incepe de la perii pentru aspiratoare profesionale si industriale si continua cu periile pentru masini de spalat, curatat si aspirat pardoseala.

Toate periile pentru curatenie comercializate sunt de o calitate deosebita, oferind rezultate remarcabile care sa se potriveasca intocmai cerintelor si exigentelor dumneavoastra.

Recomandari Carucioare, Ustensile, Consumabile si Detergenti

Carucioare curatenie

Ustensile curatenie

Consumabile echipamente

Detergenti si solutii

Contact Telefonic