Masini Maturat
Fimap

INFORMATII 0758 025 025

Masina de maturat Fimap. Masini de maturat aspirat Fimap!

CleanKasa va ofera accesorii si consumabile pentru masina de maturat Fimap si masini de maturat aspirat Fimap profesionale si industriale la cele mai bune preturi.

Masinile de maturat si aspirat Fimap impinse sau cu post de conducere, eficiente din punct de vedere al costurilor si performantelor, sunt de foarte buna calitate, robuste, concepute sa faca fata oricarei sarcini de curatenie, echipamente pe care va veti putea baza un timp indelungat.

Gama de masini de maturat aspirat Fimap porneste de la cel mai mic model masina de maturat Fimap FSM impinsa mecanic si pana la modelul cel mai mare cu om la bord si motorizare bifuel Fimap FS120 BIFUEL, fiind ideale pentru utilizarea in domeniul profesional si industrial in centre comerciale, depozite, spatii exterioare, fabrici si orice alte locuri in care este necesara o curatenie impecabila.
Constructiv, masinile de maturat aspirat pardoseli Fimap se impart in masini de maturat impinse (mecanice sau cu acumulatori) si masini de maturat cu post de conducere. Din punct de vedere al tractiunii, maturatoarele Fimap sunt alimentate cu acumulatori, motor diesel, motor pe benzina sau motor BIFUEL benzina si GPL.

CleanKasa va pune la dispozitie accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini de maturat aspirat industriale si profesionale Fimap produse in Italia.
Pentru alegerea celei mai potrivite solutii, detalii sau comenzi, va rugam sa ne contactati accesand pagina de Contact.

Masini de maturat aspirat Fimap impinse

Masina de maturat Fimap impinsa

FSM

Masina de maturat aspirat Fimap impinsa

FS50 B/BT

Masina de maturat aspirat Fimap impinsa

FS50 H/HT

Masini de maturat aspirat Fimap cu om la bord

Masina maturat aspirat Fimap baterii

FSR B

Masina maturat aspirat Fimap Hybrid

FSR Hybrid

Masina maturat aspirat Fimap baterii/benzina

FS800 B/H

Masina maturat aspirat Fimap baterii/diesel

FS80 B/D

Masina maturat aspirat Fimap baterii/diesel

FS 90 B/D

Masina maturat aspirat Fimap baterii/diesel

FS110 B/D/BIFUEL

Masina maturat aspirat Fimap baterii/diesel

FS100 B/D

Masina maturat aspirat Fimap baterii/diesel

FS120 B/D/BIFUEL

CleanKasa va ofera accesorii si consumabile pentru masini de maturat Fimap profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini maturat Fimap impinse cuprinde: masina de maturat Fimap FSM, masina maturat aspirat Fimap FS50 B cu acumulatori si tractiune pentru modelul FS50 BT, masina maturat aspirat Fimap FS50 H cu motor benzina si tractiune pentru modelul FS50 HT.

Gama de masini de maturat aspirat Fimap cu om la bord cuprinde: masina maturat aspirat Fimap FSR, masina maturat aspirat Fimap FS800 B/H, masina maturat aspirat Fimap FS80 B/D, masina maturat aspirat Fimap FS90 B/D, masina maturat aspirat Fimap FS110 B/D/Bifuel, masina maturat aspirat Fimap FS100 B/D si masina maturat aspirat Fimap FS110 B/D/Bifuel.

Masinile de maturat Fimap se caracterizeaza prin robustete si durabilitate fiind solutii optime de maturat pe termen lung pentru orice aplicatie industriala, executand cele mai dificile sarcini de curatenie cu eficienta maxima.

Alege dintre producatorii de masini de maturat

Contact Telefonic