Detergenti
Suprafete

INFORMATII 0758 025 025

Detergenti suprafete profesionali. Solutii profesionale!

CleanKasa va ofera detergenti suprafete profesionali si solutii profesionale la cele mai bune preturi.

Gama noastra de detergenti pentru curatarea suprafetelor acopera utilizarea in toate domeniile profesionale si industriale de curatenie, de la detergenti pentru curatat geamuri la solutii pentru curatarea si polisarea suprefetelor din metal inox.

De asemenea, in aceasta categorie de detergenti suprafete regasiti solutii profesionale pentru curatarea suprafetelor din piele naturala sau ecologica, precum si solutii pentru indepartarea reziduurilor adezive: lipici, banda adeziva sau adeziv autocolant, etc.

Toti detergentii pentru curatenie comercializati sunt de o calitate deosebita, indiferent daca este vorba de un produs lichid, pasta, gel sau praf, oferind rezultate remarcabile care sa se potriveasca intocmai cerintelor si exigentelor dumneavoastra.

Detergenti suprafete si Solutii profesionale

Detergent geamuri concentrat

TIEFFE CLEAR

Solutie curatat inox, degresant concentrat

TIEFFE DEGRIX

Solutie polish inox, curatare, protectie

TIEFFE BRINOX

Solutie curatat piele naturala si ecologica

TIEFFE SOF SOF

Solutie curatat reziduuri adezive

TIEFFE JET 5

CleanKasa va ofera detergenti si solutii pentru curatenie profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Pentru a obtine rezultate de inalta calitate utilizati intotdeauna solutii profesionale de curatenie dedicate tipului de suprafata de curatat. Principalele avantaje ale detergentilor profesionali sunt: calitatea curateniei obtinute, timpul redus de lucru si productivitatea crescuta, cantitatea redusa de solutie folosita atat pentru detergentii concentrati cat si pentru cei gata de utilizare.

Gama de detergenti si solutii profesionale comercializata acopera folosirea lor in domenii precum curatenia, igiena si dezinfectia imobilelor sau spatiilor industriale sau comerciale.

Toti detergentii si dezinfectanti profesionali sunt produsi la cele mai inalte si actuale standarde calitative, fiind compatibili cu majoritatea echipamentelor de curatenie intalnite in Romania si comercializate de CleanKasa.

Detergenti si Solutii Curatenie Profesionale

Detergenti profesionali - pardoseli

Detergenti profesionali - covoare si tapiterii

Detergenti profesionali - suprafete

Detergenti profesionali - grupuri sanitare

Detergenti profesionali - HORECA

Contact Telefonic