Detergenti
Grupuri Sanitare

INFORMATII 0758 025 025

Detergenti grupuri sanitare. Detergenti profesionali baie si toalete!

CleanKasa va ofera detergenti grupuri sanitare si detergenti profesionali baie si toalete la cele mai bune preturi.

Gama noastra de detergenti comercializati acopera utilizarea in toate sectoarele profesionale si industriale, solutii pentru curatarea toaletelor si a bailor, solutii anticalacar, detartranti sau solutii desfundat tevile de uz profesional.

Astfel, va punem la dispozitie detergent detartrant acid pentru curatat faianta, gresie si obiecte sanitare in grupuri sanitare, detergent anticalcar decalcifiant acid ce indeparteaza depunerile de calcar si murdaria de pe robineti, baterii, obiecte sanitare.

Tot in gama de detergenti grupuri sanitare regasiti solutie detartranta curatat toalete, igienizat WC si pisoare, sau solutie profesionala desfundat tevi canalizare pentru curatat scurgerile de la chiuveta, cazi, cabine de dus sau WC-uri.

Toti acesti detergenti profesionali baie si toalete sunt de o calitate deosebita, indiferent daca este vorba de un produs lichid, pasta, gel sau praf, oferind rezultate remarcabile care sa se potriveasca intocmai cerintelor si exigentelor dumneavoastra.

Detergenti si Solutii profesionale - Grupuri Sanitare

Detergent detartrant parfumat

TIEFFE CITROX

Detergent anticalcar decalcifiant

TIEFFE ACCICAL

Detergent curatat toalete detartrant

TIEFFE WC SAN

Solutie caustica desfundat canalizare

TIEFFE DRAIN CLEANER

CleanKasa va ofera detergenti si solutii pentru curatenie profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Pentru a obtine rezultate de inalta calitate utilizati intotdeauna solutii profesionale de curatenie dedicate tipului de suprafata de curatat. Principalele avantaje ale detergentilor profesionali sunt: calitatea curateniei obtinute, timpul redus de lucru si productivitatea crescuta, cantitatea redusa de solutie folosita atat pentru detergentii concentrati cat si pentru cei gata de utilizare.

Gama de detergenti si solutii profesionale comercializata acopera folosirea lor in domenii precum curatenia, igiena si dezinfectia imobilelor sau spatiilor industriale sau comerciale: detergenti si solutii pentru pardoseli, suprafete, covoare, mochete, tapiterii, mobila, bucatarie, grupuri sanitare, anticalcar, decalcifiante si dezincrustante.

Toti detergentii si dezinfectanti profesionali sunt produsi la cele mai inalte si actuale standarde calitative, fiind compatibili cu majoritatea echipamentelor de curatenie intalnite in Romania si comercializate de CleanKasa.

Detergenti si Solutii Curatenie Profesionale

Detergenti profesionali - pardoseli

Detergenti profesionali - covoare si tapiterii

Detergenti profesionali - suprafete

Detergenti profesionali - grupuri sanitare

Detergenti profesionali - HORECA

Contact Telefonic