Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Aspiratoare Ghibli
uscate - praf

INFORMATII 0758 025 025

Aspiratoare Ghibli praf uscat. Aspiratoare Ghibli profesionale de praf!

CleanKasa va ofera aspiratoare Ghibli uscate si pentru praf profesionale la cele mai bune preturi.

Gama larga de asipratoare disponibile si echiparile variate, cu pana la 3 motoare cu puteri intre 1 si 2,9 kW, asigura ca veti gasi echipamentul potrivit pentru orice sarcina de curatire pentru spatii de birouri, ateliere, comert sau industrie.

Datorita greutatii reduse si manevrabilitatii sporite, aceste aspiratoare Ghibli uscate ofera o putere mare de aspirare si un efort de operare minim. Curatarea scarilor, salilor de cinema, trenurilor sau a avioanelor nu ma este o probleama. Aceste aspiratoare ajung peste tot, sunt echipate cu dispozitive de filtrare excelente si se potrivesc perfect acolo unde linistea este un factor important: hoteluri, restaurante birouri si magazine. De la curatenia de zi cu zi pana la cele mai solicitante sarcini, aceste aspiratoare construite sa functioneze si sa reziste mai mult timp sunt solutia potrivita.

Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite va punem la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare industriale si profesionale Ghibli.
Pentru alegerea celei mai potrivite solutii, detalii sau comenzi, va rugam sa ne contactati accesand pagina de Contact.

Aspiratoare Ghibli profesionale - uscate pentru praf

Aspiratoare Ghibli praf uscat

Aspiratoare Ghibli praf uscat

Aspiratoare Ghibli praf uscat

Aspiratoare Ghibli praf uscat

Aspiratoare Ghibli praf uscat

Aspiratoare Ghibli uscate

Aspiratoare Ghibli uscate

Aspiratoare Ghibli uscate

Aspiratoare Ghibli uscate

Aspiratoare Ghibli uscate

Alege alte tipuri de aspiratoare Ghibli profesionale

Aspiratoare Ghibli uscate (praf)

Aspiratoare Ghibli umed-uscate (lichide)

Aspiratoare Ghibli injectie-extractie

Aspiratoare Ghibli aburi (generatoare abur)

Aspiratoare Ghibli industriale

CleanKasa va ofera aspiratoare profesionale si industriale Ghibli la cele mai mici preturi.

Gama de aspiratoare Ghibli profesionale uscate pentru praf cuprinde: aspirator Ghibli Power D12 HE, aspirator Ghibli Power D12, aspirator Ghibli AS 2, aspirator Ghibli AS 5, aspirator Ghibli AS 6, aspirator Ghibli AS 7 P/I, aspirator Ghibli AS 10 P/I, aspirator Ghibli T1, aspirator Ghibli T1 FLY si aspirator Ghibli T1 BC.

Toate aceste aspiratoare Ghibli se caracterizeaza prin performante deosebite, robustete si eficienta maxima in aspirarea suprafetelor. Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite va punem la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare profesionale Ghibli.

Alege dintre producatorii de aspiratoare profesionale si industriale