PROMOTII ECHIPAMENTE
VARA 2016

INFORMATII 0758 025 025

Promotii de vara 2016 la masini spalat pardoseli!

Promotii masini spalat pardoseli cu cablu electric

Avatajul principal al masinilor de spalat aspirat pardoseli alimentate cu cablu electric este puterea oferita, autonomia si durata mare de functionare fara intrerupere si nu in ultimul rand costul redus fata de aceleasi echipamente alimentate cu acumulatori.

Masinile aflate in aceasta perioada la pret promotional sunt Wirbel Rapid 15 E 38, Nilfisk Viper AS430 C, Nilfisk SC400 E si Fimap My50 E!

Promotii masini spalat pardoseli cu acumulatori

Masinile de spalat si aspirat pardoseli cu acumulatori ofera libertate de miscare si deplasare si permit accesul in locurile in care celelalte masini nu pot ajunge. Reprezinta alegerea ideala pentru curatarea pardoselilor de dimensiuni mici si medii.

Masinile aflate in aceasta perioada la pret promotional sunt Nilfisk SC351 B, Nilfisk SC400 B, Nilfisk Viper AS510 B si Fimap iMx B!

Promotii masini spalat pardoseli cu om la bord

Masinile de spalat pardoseala cu post de conducere reprezinta alternativa mai convenabila si mai eficienta a masinilor de spalat pardoseala impinse (cu tractiune) avand in vedere productivitatea ridicata si durata mare de functionare a acumulatorilor.

Masinile aflate in aceasta perioada la pret promotional sunt Nilfisk SC 2000 53B, Nilfisk Viper AS710 R si Fimap Mxr!

Contact Telefonic