Maturatoare Starmix
haaga

INFORMATII 0758 025 025

Masina maturat Haaga. Maturatoare Starmix Haaga profesionala!

CleanKasa va ofera masina maturat Haaga si maturatoare Starmix Haaga profesionale la cele mai bune preturi.

Masinile de maturat Haaga ofera capacitate mare de colectare a deseurilor, acoperind arii foarte mari pentru o curatenie profesionala. Indiferent de modelul ales, prin sistemul Turbo Sweeping al maturatoarelor Haaga cu 2 perii laterale circulare care capteaza reziduurile si o perie cilindrica centrala aditionala care asigura colectarea prafului fin, se pot curata rapid si eficient aproape toate tipurile de murdarie de la frunze umede, pietre, materiale mici sau mari pana la doze de bauturi.

Constructiv, masinile de maturat Starmix Haaga impinse se impart in masini maturat manuale si masini maturat cu acumulator. Prin periile speciale, masina maturat Haaga atrage dedesubt reziduurile din fata masinii, iar pozitionarea lor permite maturarea pe suprafete drepte sau de-a lungul zidurilor. Cu ajutorul acestor maturatoare Starmix Haaga puteti curata de la spatii de dimensiuni reduse pana la spatii cu suprafete mari, parcari subterane si supraterane, alei si trotuare, hale industriale etc., fiind perfecte atat pentru utilizare in interior cat si pentru exterior.

Pe langa varietatea mare de masini maturat oferite, CleanKasa va pune la dispozitie accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini maturatoare Starmix Haaga profesionale produse in Germania.
Pentru alegerea celei mai potrivite solutii, detalii sau comenzi, va rugam sa ne contactati accesand pagina de Contact.

Maturatoare Starmix Haaga manuala

355

Maturatoare Starmix Haaga manuala

375

Maturatoare Starmix Haaga manuala

475

Maturatoare Starmix Haaga manuala

477

Maturatoare Starmix Haaga manuala

497

Masina maturat Haaga cu acumulator

677

Masina maturat Haaga cu acumulator

697

Masina maturat Haaga cu acumulator

697 Plus

CleanKasa va ofera masini de maturat Starmix Haaga profesionale la cele mai mici preturi.

Gama de masini maturat Haaga manuale cuprinde: maturatoare Haaga 355, maturatoare Haaga 375, maturatoare Haaga 475, maturatoare Haaga 477 si maturatoare Haaga 497.
Gama de masini maturat Haaga cu acumulator cuprinde: masina maturat Haaga 677, masina maturat Haaga 697 si masina maturat Haaga 697 Plus.

Masinile de maturat Starmix Haaga se caracterizeaza prin robustete si durabilitate fiind solutii optime de maturat pe termen lung pentru orice aplicatie profesionala sau industriala, executand cele mai dificile sarcini de curatenie cu eficienta maxima.

Alege dintre producatorii de masini de maturat

Contact Telefonic