Masini spalat maturat
Reconditionate

INFORMATII 0758 025 025

Masini spalat maturat pardoseli second hand, reconditionate

CleanKasa va ofera masini spalat maturat pardoseli second hand si masini combinate spalat maturat pardoseala reconditionate la cele mai bune preturi.

Toate aceste masini spalat maturat profesionale second hand comercializate sunt testate si reconditionate din punct de vedere tehnic si estetic si beneficiaza de o revizie completa.
Aceste masini combinate spalat maturat pardoseala profesionale reconditionate includ consumabile noi si sunt livrate cu toate accesoriile incluse fiind pregatite pentru utilizare imediata.
Clean Kasa va ofera o gama variata de modele de masini spalat maturat reconditionate iar calitatea lor este garantata de producatori de renume cu experienta in domeniu. Sunt utilaje compacte si de conceptie moderna, ideale pentru aplicatii industriale ce pot efectua in acelasi timp operatiuni de maturare, spalare si recuperare a reziduurilor rezultate.

Daca sunteti in cautarea unor masini spalat maturat pardoseli second hand sau doriti un anumit model de masina combinata spalat maturat reconditionata va rugam sa ne contactati pentru informatii referitoare la stoc si o oferta personalizata!

Masini spalat maturat pardoseli reconditionate si second hand recomandate:

Masina spalat maturat Nilfisk CR 1000 B reconditionata

Masina spalat maturat Nilfisk CR 1000 B reconditionata pentru aplicatii industriale, garantie 12 luni.
Contactati-ne pentru mai multe detalii si disponibilitate!

Masina spalat maturat Nilfisk CR 1500 LPG reconditionata

Masina spalat maturat Nilfisk CR 1500 LPG reconditionata pentru aplicatii industriale, garantie 12 luni.
Contactati-ne pentru mai multe detalii si disponibilitate!

Masina spalat maturat Tennant M20 reconditionata

Masina spalat maturat Tennant M20 reconditionata (second hand), aplicatii industriale, garantie 6 luni.
Contactati-ne pentru mai multe detalii si disponibilitate!

CleanKasa va ofera utilaje curatenie reconditionate si echipamente second hand profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de utilaje si echipamente second hand cuprinde aspiratoare profesionale si industriale, aparate de spalat cu presiune, masini de spalat si aspirat, masini de spalat si maturat, masini de maturat, monodiscuri si alte echipamente speciale pentru curatenie.

Echipamentele reconditionate sunt de la cei mai importanti producatori din domeniu pentru curatenie industriala: Nilfisk, Tennant, Karcher, Oertzen, Wirbel, Clean Track dar si multi altii, garantand astfel calitatea si functionalitatea in timp a acestora.

Echipamente curatenie profesionale si industriale reconditionate:

Contact Telefonic