Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Masina spalat pardoseli
Zauber - Polonia

INFORMATII 0758 025 025

Masini spalat aspirat pardoseli Zauber

CleanKasa va ofera masini spalat aspirat pardoseli Zauber profesionale si industriale, la cele mai bune preturi.

Echipamentele din gama de masini de spalat si aspirat pardoseli Zauber - Polonia au fost proiectate sa fie solide, versatile si rezistente si sa raspunda tuturor solicitarilor de curatenie profesionala.
Operatorul beneficiaza de manevrabilitate excelenta, controale usor de utilizat si de vizibilitate maxima pentru rezultate remarcabile. Toate masinile de spalat aspirat Zauber cu baterii sunt echipate cu acumulatori GEL cu amperaj mare si rezervoare separate de solutie foarte bine calculate, ceea ce duce la o productivitate mare si un timp lung de functionare.
Datorita sistemelor tehnice cu care este echipata, masina econimiseste apa si detergent, toate acestea ducand intr-un final la costuri mai mici de exploatare in comparatie cu alte modele. Performantele foarte bune de aspirare si spalare permit utilizarea acestor modele pentru practic orice aplicatie: scoli, hoteluri, spatii comerciale si industriale.

In functie de nevoile dumneavoastra puteti opta pentru masini spalat aspirat pardoseli Zauber impinse sau pentru masini spalat aspirat pardoseli Zauber cu om la bord. Pentru mai multe detalii, consultanta tehnica sau oferta de pret va rugam sa ne contactati!

Masini spalat pardoseli Zauber - impinse si cu post de conducere

Masini spalat pardoseli cablu electric

Zauber ZB25C

Masini spalat pardoseli cu acumulatori

Zauber ZB25B

Masini spalat pardoseli cablu electric

Zauber ZB50C

Masini spalat pardoseli cu acumulatori

Zauber ZB50B

Masini spalat pardoseli cu acumulatori

Zauber ZB55B

Masini spalat pardoseli acumulatori - tractiune

Zauber ZB55BT

Masini spalat pardoseli cu om la bord

Zauber ZB70B70

Masini spalat pardoseli cu om la bord

Zauber ZB110B85

Masini spalat pardoseli cu om la bord

Zauber ZB115B85

CleanKasa va ofera masini de spalat si aspirat pardoseala Zauber Polonia profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini de spalat aspirat pardoseli Zauber impinse si alimentate cu cablu electric sau acumulatori cuprinde: masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB25C, masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB25B, masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB50C, masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB50B, masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB55B si masina spalat aspirat Zauber ZB55BT cu tractiune.

Gama de masini de spalat si aspirat pardoseli Zauber cu post de conducere cuprinde: masina de spalat pardoseala Zauber ZB70B70, masina de spalat pardoseli Zauber ZB110B85 si masina de spalat si aspirat Zauber ZB115B85.

Designul ergonomic si functiile de control intuitive, manevrabilitatea si siguranta in utilizare in orice conditii de lucru recomanda aceste masini Zauber pentru curatarea oricaror spatii.

Alege dintre producatorii de masini pentru spalat aspirat pardoseli