Masini spalat aspirat
Reconditionate

INFORMATII 0758 025 025

Masini spalat aspirat pardoseli second hand - reconditionate

CleanKasa va ofera masini spalat aspirat pardoseli second hand si masini de spalat si aspirat pardoseli profesionale reconditionate la cele mai bune preturi.

Toate aceste masini de spalat si aspirat second hand comercializate sunt testate si reconditionate din punct de vedere tehnic si estetic si beneficiaza de o revizie completa.
Aceste masini spalat aspirat pardoseli profesionale reconditionate includ consumabile noi si sunt livrate cu toate accesoriile incluse fiind pregatite pentru utilizare imediata.

Fie ca aveti nevoie de o masina de spalat aspirat pentru utilizarea intr-un spatiu comercial sau unul industrial, CleanKasa va ofera o gama larga de echipamente reconditionate potrivite suprafetelor mici, medii sau mari:
- masini de spalat aspirat pardoseli impinse, alimentate cu acumulatori sau cablu electric, cu perii si rezervoare de diverse marimi;
- masini de spalat aspirat cu post de conducere, cu una sau doua perii de curatare.

Cu ajutorul acestor masini spalat aspirat pardoseli second hand puteti indeplini sarcini multiple, de la curatare de profunzime la mentenanta si puteti curata atat supratetele drepte cat si marginile. Podelele vor fi curate, igienizate, intretinute si, un aspect foarte important, uscate

Daca sunteti in cautarea unor masini de spalat aspirat pardoseli second hand sau doriti un anumit model de masina de spalat si aspirat reconditionata va rugam sa ne contactati pentru informatii referitoare la stoc si o oferta personalizata!

Masini spalat aspirat pardoseli reconditionate si second hand recomandate:

Masina spalat pardoseli Fiorentini Delux 350E reconditionata

Masina spalat pardoseli Fiorentini Delux 350E reconditionata (second hand) impinsa, alimentare cablu electric, garantie 6 luni.
Contactati-ne pentru mai multe detalii si disponibilitate!

Masina spalat pardoseli Fiorentini ICM 18B reconditionata

Masina spalat pardoseli Fiorentini ICM 18B reconditionata (second hand) impinsa, alimentare acumulatori, garantie 6 luni.
Contactati-ne pentru mai multe detalii si disponibilitate!

Masina spalat pardoseli Fiorentini GIAMPY 22B reconditionata

Masina spalat pardoseli Fiorentini GIAMPY 22B reconditionata (second hand) impinsa cu tractiune, acumulatori, garantie 6 luni.
Contactati-ne pentru mai multe detalii si disponibilitate!

Masina spalat pardoseli Comac SIMPLA 65 BT reconditionata

Masina spalat pardoseli Comac SIMPLA 65 BT reconditionata (second hand) impinsa cu tractiune, acumulatori, garantie 6 luni.
Contactati-ne pentru mai multe detalii si disponibilitate!

Masina spalat pardoseli Ghibli&Wirbel S4 Explorer reconditionata

Masina spalat pardoseli Ghibli&Wirbel S4 Explorer reconditionata (second hand), om la bord, garantie 6 luni.
Contactati-ne pentru mai multe detalii si disponibilitate!

Masina spalat pardoseli Fiorentini ECOSMILE reconditionata

Masina spalat pardoseli Fiorentini ECOSMILE reconditionata (second hand), om la bord, garantie 6 luni.
Contactati-ne pentru mai multe detalii si disponibilitate!

CleanKasa va ofera masini spalat aspirat pardoseli second hand si reconditionate, profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de utilaje si echipamente second hand cuprinde aspiratoare profesionale si industriale, aparate de spalat cu presiune, masini de spalat si aspirat, masini de spalat si maturat, masini de maturat, monodiscuri si alte echipamente speciale pentru curatenie.

Echipamentele reconditionate sunt de la cei mai importanti producatori din domeniu pentru curatenie industriala: Nilfisk, Fiorentini, Ghibli, Tennant, Karcher, Oertzen, Wirbel, Clean Track dar si multi altii, garantand astfel calitatea si functionalitatea in timp a acestora.

Echipamente curatenie profesionale si industriale reconditionate:

Contact Telefonic