Lustruit pardoseli
Nilfisk

INFORMATII 0758 025 025

Masini lustruit pardoseli Nilfisk

CleanKasa va ofera masini lustruit pardoseli Nilfisk profesionale si industriale la cele mai bune preturi.

Masinile de lustruit pardoseli Nilfisk pot acoperi suprafete mari de lucru intr-un timp scurt. Utilajele reprezinta alegerea ideala pentru obtinerea unui luciu de durata si de calitate. Va punem la dispozitie doua variante de alimentare, cu cablu electric sau cu acumulatori pentru a raspunde oricarei nevoi a clientilor.
Aceste echipamente sunt proiectate pentru lustruire la viteze foarte mari, cu o constructie robusta si sisteme flexibile de sustinere a pad-urilor pentru a obtine rezultate de exceptie si podele stralucitoare.
Masinile de lustruit pardoseli Nilfisk sunt dotate cu sisteme de siguranta pentru operator, control al prafului pentru a nu elibera substante daunatoare in aer, sunt usor de operat si ergonomice.
Pentru mai multe detalii si comenzi va rugam sa accesati pagina de Contact.

Masini lustruit pardoseli Nilfisk

BU500

Masini lustruit pardoseli Nilfisk

UHB 51-1500

Masini lustruit pardoseli Nilfisk

UHR 70-1700

CleanKasa va ofera masini de lustruit pardoseli Nifisk profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini de lustruit pardoseli Nilfisk cuprinde: masina de tip monodisc Nilfisk BU500 cu cablu electric, masina impinsa Nilfisk UHB 51-1500 si masini de lustruit pardoseli cu post de conducere Nilfisk UHR 70-1700.

Toate masinile de lustruit pardoseli Nifisk comercializate se caracterizeaza prin robustete si durabilitate fiind solutii optime de maturat pe termen lung pentru orice aplicatie profesionala sau industriala. Datorita design-ului compact si modern aceste masini de lustruit pardoseli ofera podele stralucitoare cu maximum de performanta, eficiente din punct de vedere a costurilor.

Alege dintre producatorii de masini lustruit pardoseli

Contact Telefonic