Masini de maturat
Oertzen

INFORMATII 0758 025 025

Masini de maturat Oertzen

CleanKasa va ofera masini de maturat Oertzen profesionale si industriale la cel mai bun pret.
Aceste echipamente de maturat, conduse manual sau cu post de conducere, sunt de foarte buna calitate, eficiente din punct de vedere al costurilor si performantelor, pe care va veti putea baza un timp indelungat. Sunt aparate robuste, concepute sa faca fata oricarei sarcini cu rigurozitate.
Masinile de maturat Oertzen respecta cerintele pietei, fiind constant adaptate nevoilor clientilor. Sunt echipate astfel incat sa poata fi operate in deplina siguranta si cu maximum de rezultate.
Cand achizitionati o masina de maturat Oertzen puteti conta pe faptul ca investiti intr-un echipament de curatenie puternic, usor de manevrat, compacte si complet echipate.
Aceste echipamente sunt ideale pentru centre comerciale, depozite, spatii exterioare, fabrici si orice alte locuri in care este necesara o curatenie impecabila. Caracteristicile masinilor de maturat Oertzen fac posibila maturarea inclusiv in colturi iar filtrele performante retin particulele daunatoare in interior.

Masini de maturat Oertzen

8000 E

Masini de maturat Oertzen

8000 H

Masini de maturat Oertzen

9500 E Comfort

Masini de maturat Oertzen

9500 H Comfort

Masini de maturat Oertzen

14000 DUO

Masini de maturat Oertzen

14000 Duo (Diesel)

CleanKasa va ofera masini de maturat Oertzen profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de echipamente de maturat Oertzen conduse manual cuprinde: masina de maturat Oertzen 8000 E si masina de maturat Oertzen 8000 H.
Gama de echipamente de maturat Oertzen cu post de conducere cuprinde: masina de maturat Oertzen 9500 E Comfort, masina de maturat Oertzen 9500 H Comfort, masina de maturat Oertzen 14000 DUO si masina de maturat Oertzen 14000 DUO Diesel.

Masinile de maturat Oertzen manuale sau cu post de conducere reprezinta solutia ideala pentru curatat in exterior sau interior, indiferent de marimea suprafetelor sau tipul de pardoseala. Acestea sunt de un real ajutor pentru intretinerea eficienta a curtilor, strazilor, halelor, atelierelor sau depozitelor.

Alege dintre producatorii de masini de maturat

Contact Telefonic