Curatenie stradala
Nilfisk

INFORMATII 0758 025 025

Masini curatenie stradala Nilfisk

CleanKasa va ofera echipamente si masini curatenie stradala Nilfisk la cele mai bune preturi.
Aceste echipamente sunt prevazute cu un sistem de umectare la periile de maturare pentru a facilita curatarea suprafetelor si a scurta timpul de curatare.
Sunt masini versatile, cu design compact si reprezinta alegerea ideala pentru curatarea spatiilor exterioare cum ar fi cartiere rezidentiale, parcari de mari dimensiuni sau alei pietonale sau trotuare.
In plus, sunt usor de transportat dintr-o locatie in alta, sistemul de aspiratie este unul performant (deseurile nu trec direct prin turbina de aspiratie) iar puterea mare a motorului asigura o fuctionare fara probleme.
Masinile de maturat stradal Nilfisk indeplinesc toate cerintele curateniei stradale: productivitate, flexibilitate, usurinta in utilizare, siguranta, protectie si confort pentru operator si usurinta in intretinere.

Masini curatenie stradala Nilfisk

RS501

Masini curatenie stradala Nilfisk

RS1301

Masini curatenie stradala Nilfisk

MV 4500

CleanKasa va ofera masini curatenie stradala si municipala Nilfisk profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini curatenie stradala Nilfisk cuprinde: masina curatenie stradala Nilfisk RS501, masina curatenie stradala Nilfisk RS1301 si masina curatenie stradala Nilfisk MV 4500.

Aceste echipamente au la baza un concept modern care asigura maturarea performanta a spatiilor de mari dimensiuni.

Alege dintre producatorii de echipamente si masini de curatenie stradala

Contact Telefonic