Curatenie municipale
Karcher

INFORMATII 0758 025 025

Masini curatenie municipale Karcher

CleanKasa va ofera echipamente si masini curatenie municipale Karcher la cele mai bune preturi.
Masinile de curatenie municipala Karcher sunt ideale pentru utilizarea profesionala continua pe suprafete mari de parcare, pe terenuri industriale, alei, strazi, zone pietonale si multe altele.
Prin tehnologia utilizata de Karcher va punem la dispozitie echipamente eficiente si complete pentru rezultate de incredere.
Aceste echipamente impresioneaza prin perfectiunea curateniei obtinute, sunt robuste si pot fi utilizate pentru aproape orice aplicatie.
Masinile de curatenie stradala Karcher au fost concepute in conformitate cu cerintele pietei, tinand cont de cele mai stricte standarde de curatenie.

Masini curatenie stradala Karcher

maturat - aspirat

MC 50 Adv Comfort

Masini curatenie stradala Karcher

maturat - aspirat

MC 50 Advanced

Masini curatenie stradala Karcher

aspirarea gunoiului

IC 15/240 W Adv

Masini curatenie stradala Karcher

aspirarea gunoiului

IC 15/240 W

CleanKasa va ofera echipamente si masini curatenie stradala si municipala Karcher profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini curatenie municipale Karcher cuprinde: masina curatenie stradala Karcher maturat - aspirat MC 50 Adv Comfort, masina curatenie stradala Karcher maturat - aspirat MC 50 Advanced, masina curatenie stradala Karcher pentru aspirarea gunoiului IC 15/240 W Adv si masina curatenie stradala Karcher pentru aspirarea gunoiului IC 15/240 W.

Echipamentele de curatenie municipala Karcher sunt masini compacte, versatile, eficiente, pot fi utilizate si pentru indepartarea zapezii si pentru curatarea zonelor acoperite cu iarba, indiferent de anotimp.

Alege dintre producatorii de echipamente si masini de curatenie stradala

Contact Telefonic