Masini spalat maturat
Rotowash

INFORMATII 0758 025 025

Masini curatat pardoseli Rotowash. Masini spalat maturat Rotowash!

CleanKasa va ofera masini curatat pardoseli Rotowash si masini spalat maturat Rotowash profesionale si industriale la cele mai bune preturi.
Echipamentele de spalat maturat Rotowash ofera o calitate superioara curatarii tuturor tipurilor de pardoseli si covoare. Datorita modului de functionare, avand sistemul „contra twin” al periilor rotative cilindrice, situat in carcasa compacta din aluminiu, Rotowash este ideal pentru operarea in cele mai dificile conditii.
Curatarea se face prin actiunea mecanica a periilor si se completeaza prin aplicarea de apa curata pe suprafata de curatat. Apa se foloseste in calitate de solvent care leaga particulele de murdarie, acestea sunt aruncate pe tamburul rotativ de catre cele doua perii si apoi sunt colectate in bazinul de apa uzata.
Masinile de curatat pardoseli Rotowash sunt foarte potrivite pentru companiile din industria alimentara, precum si pentru spitale, scoli, hoteluri, case de batrani, restaurante, sali de sport, birouri si spatii comerciale.
Pentru alegerea celei mai potrivite solutii, detalii sau comenzi, va rugam sa ne contactati accesand pagina de Contact.

Masina spalat maturat Rotowash

R20T

Masina spalat maturat Rotowash

R30S

Masina spalat maturat Rotowash

R30B

Masina spalat maturat Rotowash

R45S

Masina spalat maturat Rotowash

R45B

Masina curatat scari rulante Rotowash

R45B ESC

Masina spalat maturat Rotowash

R60S

Masina spalat maturat Rotowash

R60B

CleanKasa va ofera echipamente si masini spalat maturat Rotowash profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini curatat pardoseli si spalat maturat Rotowash cuprinde: masina curatat pardoseli Rotowash R20T, masina curatat pardoseli Rotowash R30S, masina curatat pardoseli Rotowash R30B, masina curatat pardoseli Rotowash R45S, masina curatat pardoseli Rotowash R45B, masina curatat pardoseli Rotowash R60S si masina curatat pardoseli Rotowash R60B.

Special pentru curatarea scarilor rulante Rotowash pune la dispozitia utilizatorilor doua modele exceptionale: masina curatat scari rulante Rotowash R45B ESC si masina de curatat scari rulante Rotowash R60B ESC.

Masinile pentru curatat pardoseli Rotowash, sunt proiectate pentru a creste productivitatea de curatare, pentru a optimiza standardele de igiena si a imbunatati eficienta in scopul de a economisi timpul clientilor nostri, precum si costurile operationale.

Alege dintre producatorii de echipamente si masini spalat maturat

Contact Telefonic