Masini Tennant
curatat mochete

INFORMATII 0758 025 025

Masini curatat mochete Tennant

CleanKasa va ofera masini curatat covoare si masini curatat mochete Tennant la cele mai bune preturi.
Aceste echipamente sunt special concepute pentru spalarea si uscarea covoarelor sau a mochetelor intr-un singur pas. Sunt aparate potrivite pentru curatenia zilnica sau de profunzime, pentru zone cu trafic intens, oferind rezultate excelente indiferent de marimea suprafetelor.
Sistemul de injectie extractie face aceste masini eficiente iar cu ajutorul tehnologiei de injectie si a puterii mari de aspirare precum si a sistemului revolutionar Ready Space dezvoltat de Tennant veti avea mochete gata de folosinta, uscate in doar 30 minute.
Formele special concepute si dimesiunile reduse ale masinilor de curatat mochete Tennant le recomanda pentru utilizare cu succes si in spatii inguste sau congestionate iar in exploatare nivelul de zgomot este redus putat fi folosite fara a produce discomfort.

Masini curatat mochete Tennant

1210-1215

Masini curatat mochete Tennant

E5

Masini curatat mochete Tennant

R3 Ready Space

CleanKasa va ofera masini curatat covoare si masini curatat mochete Tennant profesioanle si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini curatat mochete Tennant cuprinde: masina curatat mochete Tennant 1210-1215, masina curatat mochete Tennant E5 si masina curatat mochete Tennant R3 Ready Space.

Echipamentele Tennant sunt usor de manevrat, oferind rezultate excelente pentru curatarea si intretinerea mochetelor si, in acelasi timp, siguranta pentru operator.

Alege dintre producatorii de masini de curatat mochete si covoare

Contact Telefonic