Masini Nilfisk
curatat mochete

INFORMATII 0758 025 025

Masini curatat mochete Nilfisk

CleanKasa va ofera masini curatat covoare si masini curatat mochete Nilfisk, profesionale si industriale, la cele mai bune preturi.

Gama este deschisa de modelul TW 300 S, cel mai simplu model de aspirat mochete si tapiterii ce reprezinta o alegere foarte buna pentru utilizatorii profesionali aflati la inceput sau pentru utilizatorii casnici. Echipamentul poate curata fara probleme atat suprafete de dimenisuni mici/medii, cat si tapiterii auto.
Utilajul profesional pentru spalat mochete / tapiterii prin injectie-extractie din seria AX 14 are o constructie extrem de compacta, putand fi utilizat si in cele mai inguste locuri.
Masina de curatat heavy-duty pentru spalat mochete / tapiterii cu apa calda prin injectie-extractie din seria MX este ideal pentru aplicatii profesionale, lasand intotdeauna mocheta uscata si curata iar modelul AX410 este recomandat pentru o curatare complet automata a mochetelor, adresandu-se oricarui tip de utilizator.

Masini curatat mochete Nilfisk

TW 300 S

Masini curatat mochete Nilfisk

AX14

Masini curatat mochete Nilfisk

AX410

Aspirator injectie extractie Nilfisk Viper

Viper Car 275

Aspirator curatat mochete Nilfisk

GU355 DUAL

CleanKasa va ofera masini curatat covoare si masini curatat mochete Nilfisk profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini curatat covoare si mochete Nilfisk cuprinde: masina curatat Nilfisk TW 300 S, masina curatat Nilfisk AX14, masina curatat Nilfisk MX 307 H si masina curatat Nilfisk AX410.

Pentru curatarea mochetelor si tapiteriilor Nilfisk va ofera echipamentul potrivit cu un design de inalta calitate si o tehnologie de prima clasa.

Alege dintre producatorii de masini de curatat mochete si covoare

Contact Telefonic