Masini Karcher
curatat covoare

INFORMATII 0758 025 025

Masini curatat covoare Karcher

CleanKasa va ofera masini curatat mochete si masini curatat covoare Karcher la cele mai bune preturi.
Masinile de curatat covoare Karcher asigura curatarea eficienta, economica si in profunzime pe suprafete mari acoperite de covoare sau mochete. Ele sunt potrivite atat pentru curatarea prin procedeul pulverizare - extractie precum si pentru curatarea intermediara.
Cu aceste echipamente veti obtine rezultate exceptionale de curatare, covoarele vor fi uscate si gata de reutilizare in numai 20 minute. Folosind tehnologia de incapsulare, aparatele curata covoarele temeinic cu minim de efort si fara intreruperea activitatii.
Masinile de curatat mochete si covoare Karcher sunt robuste, performante si adecvate pentru curatarea de baza si intermediara a suprafetelor mochetate si pentru eliminarea petelor de pe suprafetele textile.

Masini curatat covoare Karcher

BRC 30/15 C

Masini curatat covoare Karcher

BRC 45/45 C

Masini curatat covoare Karcher

BRS 43/500 C

CleanKasa va ofera masini curatat covoare si masini curatat mochete Karcher profesioanle si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini curatat covoare Karcher cuprinde: masina curatat covoare Karcher BRC 30/15 C, masina curatat covoare Karcher BRC 45/45 C si masina curatat covoare Karcher BRS 43/500 C.

Suprafetele mochetate din clădirile de birouri, hoteluri sau scoli sunt solicitate foarte puternic zi de zi. Aici si-au demonstrat calitatile masinile curatat covoare Karcher.

Alege dintre producatorii de masini de curatat mochete si covoare

Contact Telefonic