Masini spalat maturat
Tennant

INFORMATII 0758 025 025

Echipamente si masini combinate spalat maturat Tennant

CleanKasa va ofera echipamente si masini combinate spalat maturat Tennant la cele mai bune preturi.
Echipamentele combinate de spalat maturat M20 si M30 au fost construite pentru utilizare constanta, de incredere, cu putere industriala pentru spalare, maturare sau ambele deodata.
Tehnologia de spalare MaxPro™ mentine o presiune constanta a periilor pentru o performanta crescuta a curatarii si pentru prelungirea perioadei de utilizare a periilor.
Puteti mari siguranta si curatenia folosind tehnologiile ec-H2O sau FaST Foam Activated fara agenti chimici de curatare. Modelul 8300 utilizeaza cu pana la 70% mai putina apa si 100% mai putin detergent cu tehnologia ec-H2o si cu pana la 90% mai putin detergent utilizand tehnologia Fast.

Masini combinate spalat maturat Tennant

M20

Masini combinate spalat maturat Tennant

M30

Masini combinate spalat maturat Tennant

8300

CleanKasa va ofera echipamente si masini combinate spalat maturat Tennant profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de echipamente si masini combinate spalat maturat Tennant cuprinde: masina combinata spalat maturat Tennant M20, masina combinata spalat maturat Tennant M30, masina combinata spalat maturat Tennant 8300.

Tennant va ofera masini combinate spalat maturat, echipamente fiabile alimentate cu baterii si echipate cu tehnologii inovatoare pentru curatarea spatiilor mari interioare sau exterioare.

Alege dintre producatorii de echipamente si masini combinate spalat maturat

Contact Telefonic