Masini combinate
Nilfisk

INFORMATII 0758 025 025

Masini combinate spalat maturat Nilfisk

CleanKasa va ofera masini combinate spalat maturat Nilfisk la cele mai bune preturi, o gama larga de combinatii inovatoare cu functionalitati multiple, curatare fara praf, operare simpla si mentenanta usoara.
Masinile combinate de spalat maturat pardoslei Nilfisk ofera o utilizare facila, fiind concepute pentru cele mai dificile sarcini de curatare precum cele din spatiile industriale, depozite, aeroporturi, parcari si centre comerciale.
Aceste masini combinate Nilfisk elimina praful, matura murdaria, stropesc solutia de curatat, spala sau matura – fie alternativ, fie simultan. Pentru utilizarea in interior, ele pot fi alimentate de baterii sau LPG iar pentru utilizarea in exterior, pot avea alimentare diesel.
Pentru mai multe detalii si comenzi va rugam sa accesati pagina de Contact.

Masini combinate spalat maturat Nilfisk

CR 1000 B

Masini combinate spalat maturat Nilfisk

CR 1200 LPG

Masini combinate spalat maturat Nilfisk

CR 1500 LPG

Masini combinate spalat maturat Nilfisk

CR 7000 LPG

CleanKasa va ofera masini combinate spalat maturat Nifisk profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini combinate de spalat si maturat pardoseli Nifisk cu post de conducere cuprinde: masina combinata spalat maturat Nilfisk CR 1200, masina combinata spalat maturat Nilfisk CR 1500 si masina combinata spalat maturat Nilfisk CR 7000.

Gama de masini combinate Nilfisk ofera o mare varietate de design si functionalitati pentru a raspunde nevoilor si bugetului dumneavoastra.
Masinile combinate Nilfisk va ofera o gama larga de caracteristici novatoare si flexibile pentru a va sprijini in totalitate in problema tipului specific de curatenie, fie ca este vorba de o cladire de productie, parcare auto, aeroport, centru comercial sau alt tip de unitate.

Alege dintre producatorii de echipamente si masini combinate spalat maturat

Contact Telefonic