Masina spalat aspirat
Nilfisk SC500

INFORMATII 0758 025 025

Masini spalat aspirat pardoseli Nilfisk

Masina spalat pardoseli Nilfisk SC500!

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina spalat pardoseli Nilfisk SC500, alimentata cu acumulatori.

Masina de spalat si aspirat Nilfisk SC500 este ideala pentru firmele de curatenie, spitale, scoli, magazine, zone de sport etc. Aceasta masina de spalat aspirat a fost facuta pentru a oferi o curatenie rapida, pentru a fi usor de folosit si cu un raport foarte bun de performanta / pret.
Reglarea automata a fluxului de solutie apa/detergent, in functie de viteza aparatului, avanseaza productivitatea la un nou nivel. Cu ajutorul acestei comenzi, care asigura un rezultat de curatare constant si un consum optimizat de apa si substante chimice, operatorul se poate concentra pe curatarea propriu zisa.
Costurile de curatare sunt reduse datorita anumitor caracteristici. Sistemul sustenabil Nilfisk Ecoflex ofera o utilizare foarte flexibila a detergentului, dar si curatare numai cu apa, doar prin apasarea unui buton. De asemenea, posibilitatea de a presta curatenia cu SC500 mai mult în timpul zilei datorita nivelului sonor deosebit de redus contribuie la diminuarea costurilor.
Caracteristici masina spalat pardoseli Nilfisk SC500:
- Padele ergonomice pentru condus si planșa de bord cu ecran ajută la monitorizarea tuturor parametrilor în timpul utilizării
- Cheie Smart pentru Service si pentru Operator: cheia galbenă asigură acces la toate functiile si setările iar cea gri este pentru operator.
- Sistem nou de control al apei ce se adaptează în funcție de viteza masinii pentru a preveni consumul inutil de apă.
- Noul sistem de vacuum are amortizor de sunet si permite operarea masinii în modul silentios, ceea ce o face ideală pentru curătenia pe timpul zilei.
- Sistemul de ridicare a periilor a fost si el îmbunătătit.
- Lamelele de plastic eu un sistem inovator de prindere elastică sunt mai ușoare si mai ușor de curățat.
- Sistemul Ecoflex reduce costul detergentului
- Manevrabilitate sporită si ușor de operat.
Pe langa varietatea mare de masini de spalat pardoseli oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masinile profesionale de spalat pardoseli Nilfisk.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

TIP MASINASC500
Tensiune alimentare24 V
Durata max. utilizare fara intrerupere5 ore
Tip acumulatori2 x 12V / 76 A
Clasa de protecţieIPX4
Clasa de izolaţieIII
Putere nominală930 W
Nivel zgomot60 dBa
Productivitate maxima2650 m²/h
Lăţime spălare720 mm
Viteza maxima5 km/h
Rezervor soluţie/colectare45 / 45 l
Diametru perie1 x 530 mm
Presiune perie15 / 30 kg
Viteză perie (RPM)155
Latime racleta aspirare720 mm
Lungime x lăţime x înălţime127 x 72 x 106 cm
Greutate neta83 kg
Greutate gata de lucru207 kg
  • Fisa tehnica masina spalat pardoseala Nilfisk SC500 - Descarca
  • Brosura masina spalat pardoseala Nilfisk SC500 - Descarca

CleanKasa va ofera masini de spalat si aspirat pardoseala Nifisk profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini de spalat si aspirat pardoseli Nifisk conduse manual cuprinde: masina spalat aspirat Nilfisk BA611, masina spalat aspirat Nilfisk BA651, masina spalat aspirat Nilfisk BA751, masina spalat aspirat Nilfisk BA851, masina spalat aspirat Nilfisk SC400 B,  masina spalat aspirat Nilfisk SC400 E, masina spalat aspirat Nilfisk SC450 B, masina spalat aspirat Nilfisk SC450 E, masina spalat aspirat Nilfisk SC500, masina spalat aspirat Nilfisk SC800 si masina spalat aspirat Nilfisk SC351.

Gama de masini de spalat si aspirat pardoseli Nifisk cu post de conducere cuprinde: masina spalat aspirat Nilfisk SC1500, masina spalat aspirat Nilfisk BR652 si BR752, masina spalat aspirat Nilfisk BR755 si BR855, masina spalat aspirat Nilfisk BR850 si BR1050 si masina spalat aspirat Nilfisk SC6500.

Dintr-o noua serie de masini de spalat aspirat pardoseala impinse cu acumulator sau alimentate cu cablu electic, precum si cele cu om la bord, fac parte masinile Nilfisk Viper: masina spalat aspirat Viper Fang 18C, masina spalat aspirat Viper AS 430 B si Viper AS 430 C, masina spalat aspirat Viper AS 510 B si Viper AS 510 C, masina spalat aspirat Viper 28T si masina spalat aspirat Viper AS 710 R.

Alege dintre producatorii de masini de spalat si aspirat pardoseli

Contact Telefonic