Masini spalat - aspirat
Fimap Genie E

INFORMATII 0758 025 025

Masini spalat aspirat pardoseli FIMAP - impinse

Masina spalat pardoseli Fimap Genie E

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina spalat pardoseli Fimap Genie E, alimentata cu cablu electric si impinsa.

Pentru a veni in intampinarea clientilor care detin suprafete plane de curatat cuprinse intre 100mp si 1300mp de curatat, cu parchet, dusumea, gresie, marmura, mozaic, pvc, linoleum sau beton sclivisit acoperit cu rasina ori vopsea speciala, au fost construite echipamentele din gama GENIE care sa satisfaca si cele mai exigente cerinte.
Masina de spalat aspirat pardoseli Fimap Genie E este cea mai mica masina de frecat - aspirat pardoseli cu alimentare 220 de pe piata, solutia perfecta pentru automatizarea curatarii manuale a pardoselilor de suprafete medii si mici. Rezultatele se vor vedea imediat - timpul realizarii curateniei si costurile se vor micsora instant. Reduce considerabil oboseala personalului si creste productivitatea. Datorita flexibilitatii si manevrabilitatii lui Genie E acesta este ideal pentru curatarea spatiilor congestionate.
Observatii masina spalat pardoseli Fimap Genie E:
- alimentare cablu electric
- o perie de tip disc
- front lucru perie 35 cm
- productivitate 1000 mp/ora
Pe langa varietatea mare de masini de spalat aspirat oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini profesionale de spalat pardoseli Fimap.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

TIP MASINAGenie E
Alimentare220 V
Numar perii1 buc (tip disc)
Front lucru perie35 cm
Lama aspirare (lungime)45 cm
Tip tractiunemecanica
Productivitate800 - 1000 mp/ora
Putere motor perie250 W - 140 rpm
Putere motor aspirare220 W
Capacitate rezervor apa curata8 l
Capacitate rezervor apa murdara10 l
Consum detergent (estimativ)50 ml
Greutate35 kg
Dimensiuni (Lxhxl)613x986x446 mm
  • Brosura masina spalat pardoseala FIMAP Genie E - Descarca
  • Manual utilizare masina spalat pardoseala FIMAP Genie E - Descarca

CleanKasa va ofera masini de spalat si aspirat FIMAP profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini de spalat si aspirat FIMAP conduse manual cuprinde: masina spalat pardoseala Fimap Mx50 Bt, masina spalat pardoseala Fimap Mx55 Bt, masina spalat pardoseala Fimap Mx65 Bt si masina spalat pardoseala Fimap Mx50 Bts.

Gama de masini de spalat-aspirat impinse ofera mai mult sub toate aspectele importante pentru eficienta curateniei pardoselilor: productivitate sporita, timp de functionare mai mare, mai multe caracteristici ergonomice, fiabilitate sporita, mai multe optiuni si eficienta mai mare a costurilor.

Alege dintre producatorii de masini de spalat si aspirat

Contact Telefonic