Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Masina spalat pardoseli
Zauber ZB70B

INFORMATII 0758 025 025

Masini curatat pardoseli Zauber ZB70 ECO - cu post de conducere

Masina spalat pardoseli Zauber ZB70 ECO

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina spalat pardoseli Zauber ZB70 ECO cu post de conducere si alimentata cu acumulatori.

Masina Zauber ZB70 ECO este o masina de spalat aspirat pardoseala profesionala cu om la bord, foarte compacta si ideal dimensionata astfel incat poate fi utilizata si pe culoare sau coridoare inguste. Este potrivita pentru curatarea oricarui tip de pardoseli dure, indiferent de gradul de murdarire.
Masina de curatat pardoseli Zauber ZB70 ECO este proiectata astfel incat sa asigure accesul facil la rezervoarele de apa murdara si curata si nu necesia nicio unealta pentru montarea si demontarea periei. Eficienta si confortul sunt atuurile principale ale acestei masini fiind net mai mari comparativ cu alte modele impinse alimentate cu acumulatori sau cu cablu electric.

Caracteristici masina spalat pardoseli Zauber ZB70 ECO:

- panoul de control simplu si intuitiv
- rotile fabricate dintr-un material care nu lasa nicio urma pe suprafetele curate
- peria amplasata central sub masina este potrivita pentru curatenie intre rafturi, case de marcat sau coridoare inguste deoarece nu depaseste latimea masinii.
- sistemul ECO, echipament ecologic prin durata sa mare de viata, nivelul redus de decibeli si grija pentru a utiliza cat mai putine substante chimice
- lamela in forma de V absoarbe toata apa lasand suprafetele perfect uscate
- acumulatori puternici, timp de fuctionare de 5 ore fara pauza
Dimensiunea relativ redusa, timpul de operare deosebit de mare si carligul pentru mop ale masinii Zauber ZB70 ECO o recomanda pentru utilizarea pe supafete de dimensiuni medii, cu multe coridoare, bariere sau borduri.

Pe langa varietatea mare de masini de spalat pardoseli oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masinile profesionale de spalat pardoseli Zauber.
Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

ZAUBERZB70 ECO
Alimentareacumulatori 24 V
Tip acumulatori2 x 12V, 120 Ah
Putere motor tractiune (W)300
Productivitate (m²/h)3080
Latime front lucru (mm)560
Lamela aspiratie (mm)705
Diametru perie (mm)560
Presiune perie (kg)23
Viteza rotatie perie (kg)155 rot/min
Putere motor perie (W)500
Putere motor aspirare (W)380
Rezervor soluţie (l)70
Rezervor colectare (l)70
Viteza operare (km/h)5,5
Lungime x lăţime x înălţime (mm)1265 x 600 x 1030
Greutate fara baterii (kg)110
  • Brosura masina spalat pardoseala Zauber ZB70 ECO - Descarca
  • acumulatori 2 x 24 V, 120 Ah
  • redresor incorporat
  • perie pardoseli dure 560 mm

CleanKasa va ofera masini de spalat si aspirat pardoseala Zauber Polonia profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini de spalat aspirat pardoseli Zauber impinse si alimentate cu cablu electric sau acumulatori cuprinde: masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB25C, masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB25B, masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB50C, masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB50B, masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB55B si masina spalat aspirat Zauber ZB55BT cu tractiune.

Gama de masini de spalat si aspirat pardoseli Zauber cu post de conducere cuprinde: masina de spalat pardoseala Zauber ZB70B70, masina de spalat pardoseli Zauber ZB110B85 si masina de spalat si aspirat Zauber ZB115B85.

Designul ergonomic si functiile de control intuitive, manevrabilitatea si siguranta in utilizare in orice conditii de lucru recomanda aceste masini Zauber pentru curatarea oricaror spatii.

Alege dintre producatorii de masini pentru spalat aspirat pardoseli