Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Masina spalat pardoseli
Zauber ZB55B

INFORMATII 0758 025 025

Masini curatat pardoseli Zauber ZB55B - acumulatori

Masina spalat pardoseli Zauber ZB55B

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina spalat pardoseli Zauber ZB55B alimentata cu acumulatori.

Masina Zauber ZB55B este o masina de spalat aspirat pardoseala profesionala impinsa de marime medie care functioneaza cu acumulatori si este potrivita pentru curatarea unor pardoselilor din scoli, magazine, depozite si birouri. Modelul ZB55B este foarte eficient avand in vedere ca poate lucra pana la 5 ore fara pauza. In plus, nivelul de zgomot este de aproximatov 58dB.
Sistemul Auto Stop controleaza automat peria si o opreste chiar si in timpul unor pauze de moment. Astfel pardoselile sunt protejate de o cantitate prea mare de solutie de curatre si de frecare excesiva intr-un singur loc si asigura un plus de confort in operare.

Caracteristici masina spalat pardoseli Zauber ZB55B:

- panoul de control simplu si intuitiv
- sistemul AFS care protejeaza rezervorul de colectare impotriva revarsarii
- sistemul CPS care asigura o presiune constanta a periei
- sistemul Auto Stop care controleaza automat peria si o opreste
- sistemul ECO, echipament ecologic prin durata sa mare de viata, nivelul redus de decibeli si grija pentru a utiliza cat mai putine substante chimice
- lamela in forma de V
- acumulatori puternici, timp de fuctionare de 5 ore fara pauza

Pe langa varietatea mare de masini de spalat pardoseli oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masinile profesionale de spalat pardoseli Zauber.
Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

ZAUBERZB55B
Alimentareacumulatori 24 V
Tip acumulatori2 x 12V, 120 Ah
Productivitate (m²/h)1950
Latime front lucru (mm)500
Lamela aspiratie (mm)850
Diametru perie (mm)500
Presiune perie (kg)30
Putere motor perie (W)550
Putere motor aspirare (W)380
Rezervor soluţie (l)55
Rezervor colectare (l)55
Lungime x lăţime x înălţime (mm)1216 x 502 x 975
Greutate fara baterii (kg)82
  • Brosura masina spalat pardoseala Zauber ZB55B - Descarca
  • acumulatori 2 x 24 V, 120 Ah
  • redresor incorporat
  • perie pardoseli dure 500 mm

CleanKasa va ofera masini de spalat si aspirat pardoseala Zauber Polonia profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini de spalat aspirat pardoseli Zauber impinse si alimentate cu cablu electric sau acumulatori cuprinde: masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB25C, masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB25B, masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB50C, masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB50B, masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB55B si masina spalat aspirat Zauber ZB55BT cu tractiune.

Gama de masini de spalat si aspirat pardoseli Zauber cu post de conducere cuprinde: masina de spalat pardoseala Zauber ZB70B70, masina de spalat pardoseli Zauber ZB110B85 si masina de spalat si aspirat Zauber ZB115B85.

Designul ergonomic si functiile de control intuitive, manevrabilitatea si siguranta in utilizare in orice conditii de lucru recomanda aceste masini Zauber pentru curatarea oricaror spatii.

Alege dintre producatorii de masini pentru spalat aspirat pardoseli