Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Masina spalat pardoseli
Zauber ZB50C

INFORMATII 0758 025 025

Masini curatat pardoseli Zauber ZB50C - cablu electric

Masina spalat pardoseli Zauber ZB50C

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina spalat pardoseli Zauber ZB50C alimentata cu cablu electric.

Masina Zauber ZB50C este o masina de spalat aspirat pardoseala profesionala impinse alimentata cu cablu electric, compacta si usor de manevrat, potrivita pentru curatarea unor pardoseli de dimensiuni medii cum ar fi scoli, magazine, depozite si birouri.
Rezervorul incapator, de 50 litri, pentru apa murdara sau curata ajuta la cresterea eficientei si reduce necesitatea de a reumple sau goli rezervorul in timpul operarii.
Sistemul CPS este un sistem inovativ care asigura o presiune constanta a periei ceea ce duce la o curatare uniforma si eficienta pe intreaga suprafata. In consecinta, nu va veti confrunta cu zone ramase necuratate.

Caracteristici masina spalat pardoseli Zauber ZB50C:

- panoul de control simplu si intuitiv
- sistemul AFS care protejeaza rezervorul de colectare impotriva revarsarii
- sistemul CPS care asigura o presiune constanta a periei
- lamela in forma de V

Pe langa varietatea mare de masini de spalat pardoseli oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masinile profesionale de spalat pardoseli Zauber.
Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

ZAUBERZB50C
Alimentarecablu 220V
Lungime cablu (m)10
Productivitate (m²/h)1950
Latime front lucru (mm)500
Lamela aspiratie (mm)850
Diametru perie (mm)500
Presiune perie (kg)30
Putere motor perie (W)550
Putere motor aspirare (W)800
Rezervor soluţie (l)50
Rezervor colectare (l)50
Lungime x lăţime x înălţime (mm)1216 x 502 x 975
Greutate (kg)89
  • Brosura masina spalat pardoseala Zauber ZB50C - Descarca
  • kit alimentare 220V
  • perie pardoseli dure 500 mm

CleanKasa va ofera masini de spalat si aspirat pardoseala Zauber Polonia profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini de spalat aspirat pardoseli Zauber impinse si alimentate cu cablu electric sau acumulatori cuprinde: masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB25C, masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB25B, masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB50C, masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB50B, masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB55B si masina spalat aspirat Zauber ZB55BT cu tractiune.

Gama de masini de spalat si aspirat pardoseli Zauber cu post de conducere cuprinde: masina de spalat pardoseala Zauber ZB70B70, masina de spalat pardoseli Zauber ZB110B85 si masina de spalat si aspirat Zauber ZB115B85.

Designul ergonomic si functiile de control intuitive, manevrabilitatea si siguranta in utilizare in orice conditii de lucru recomanda aceste masini Zauber pentru curatarea oricaror spatii.

Alege dintre producatorii de masini pentru spalat aspirat pardoseli