Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Masina spalat pardoseli
Zauber ZB25C

INFORMATII 0758 025 025

Masini curatat pardoseli Zauber ZB25C - cablu electric

Masina spalat pardoseli Zauber ZB25C

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina spalat pardoseli Zauber ZB25C alimentata cu cablu electric.

Masinile Zauber ZB25C sunt masini de spalat aspirat pardoseala profesionale impinse, compacte si usor de manevrat, potrivite pentru curatarea suprafetelor mici si medii, imbinand tehnologia avansata cu operarea intuitiva.
Modelul Zauber ZB25C nu mai depinde de durata de utilizare pana la reancarcare a acumulatoriilor avand eficienta maxima pe suprafete deschise. Manerul pliabil mareste semnificativ manevrabilitatea si va permite sa curatati inclusiv in colturi si de-a lungul peretilor. Timpul necesar instruirii operatorului este redus la minim datorita panoului de control simplu si intuitiv. Ceasul ajuta a controlul timpului de lucru al masinii si la optimizarea timpului alocat curateniei.

Caracteristici masina spalat pardoseli Zauber ZB25C:

- Maner pliabil cu forma functionala
- Panou de control rezistent la apa si ceas
- Lamela posterioara din cauciuc, cu 4 fete
- Usor de golit, curatat si transportat
- Nivel redus de zgomot pentru curatenia in timpul zilei

Pe langa varietatea mare de masini de spalat pardoseli oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masinile profesionale de spalat pardoseli Zauber.
Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

ZAUBERZB25C
Alimentarecablu 220V
Lungime cablu (m)10
Productivitate (m²/h)1300
Latime front lucru (mm)350
Lamela aspiratie (mm)450
Diametru perie (mm)350
Viteza perie (rpm)130
Rezervor soluţie (l)15
Rezervor colectare (l)17
Lungime x lăţime x înălţime (mm)767 x 476 x 11O0
Greutate (kg)40,5
  • Brosura masina spalat pardoseala Zauber ZB25C - Descarca
  • kit alimentare 220V
  • perie pardoseli dure 350 mm

CleanKasa va ofera masini de spalat si aspirat pardoseala Zauber Polonia profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini de spalat aspirat pardoseli Zauber impinse si alimentate cu cablu electric sau acumulatori cuprinde: masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB25C, masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB25B, masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB50C, masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB50B, masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB55B si masina spalat aspirat Zauber ZB55BT cu tractiune.

Gama de masini de spalat si aspirat pardoseli Zauber cu post de conducere cuprinde: masina de spalat pardoseala Zauber ZB70B70, masina de spalat pardoseli Zauber ZB110B85 si masina de spalat si aspirat Zauber ZB115B85.

Designul ergonomic si functiile de control intuitive, manevrabilitatea si siguranta in utilizare in orice conditii de lucru recomanda aceste masini Zauber pentru curatarea oricaror spatii.

Alege dintre producatorii de masini pentru spalat aspirat pardoseli