Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Masina curatat pardoseli
Zauber ZB25B

INFORMATII 0758 025 025

Masini curatat pardoseli Zauber ZB25B - acumulatori

Masina spalat pardoseli Zauber ZB25B

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina spalat pardoseli Zauber ZB25B alimentata cu acumulatori.

Masinile Zauber ZB25B cu acumulatori sunt masini de spalat aspirat pardoseala profesionale impinse, compacte si usor de manevrat, potrivite pentru curatarea suprafetelor de dimensiuni mici si medii cum ar fi magazine, restaurante sau sali de sport de dimensiuni reduse.
Modelul Zauber ZB25B este echipata cu doi acumulatori de 12 V si 33 Ah ceea ce ofera o durata de functionare de pana la 1,5 ore. Multumita dimensiunii compacte, manvrabilitatii excelente precum si amplasarii lamelei in partea din spate operatorul poate curata fara efort suprafete aflate intre sau sub obiecte de mobilier precum dulapuri, mese sau birouri.

Caracteristici masina spalat pardoseli Zauber ZB25B:

- Maner pliabil cu forma functionala
- Panou de control rezistent la apa si ceas
- Indicator de incarcare al acumulatorilor
- Usor de golit, curatat si transportat
- Nivel redus de zgomot pentru curatenia in timpul zilei

Pe langa varietatea mare de masini de spalat pardoseli oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masinile profesionale de spalat pardoseli Zauber.
Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

ZAUBERZB25B
Alimentareacumulatori 24V
Tip acumulatori2 x 12V - 33Ah
Productivitate (m²/h)1300
Latime front lucru (mm)350
Lamela aspiratie (mm)450
Diametru perie (mm)350
Viteza perie (rpm)130
Rezervor soluţie (l)15
Rezervor colectare (l)17
Lungime x lăţime x înălţime (mm)767 x 476 x 11O0
Greutate fara acumulatori (kg)40
  • Brosura masina spalat pardoseala Zauber ZB25B - Descarca
  • acumulatori 2 x 12 V, 35 Ah
  • redresor incorporat
  • perie pardoseli dure 350 mm

CleanKasa va ofera masini de spalat si aspirat pardoseala Zauber Polonia profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini de spalat aspirat pardoseli Zauber impinse si alimentate cu cablu electric sau acumulatori cuprinde: masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB25C, masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB25B, masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB50C, masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB50B, masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB55B si masina spalat aspirat Zauber ZB55BT cu tractiune.

Gama de masini de spalat si aspirat pardoseli Zauber cu post de conducere cuprinde: masina de spalat pardoseala Zauber ZB70B70, masina de spalat pardoseli Zauber ZB110B85 si masina de spalat si aspirat Zauber ZB115B85.

Designul ergonomic si functiile de control intuitive, manevrabilitatea si siguranta in utilizare in orice conditii de lucru recomanda aceste masini Zauber pentru curatarea oricaror spatii.

Alege dintre producatorii de masini pentru spalat aspirat pardoseli