Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Masina spalat pardoseli
Zauber ZB115 ECO

INFORMATII 0758 025 025

Masini curatat pardoseli Zauber ZB115 ECO - cu post de conducere

Masina spalat pardoseli Zauber ZB115 ECO

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina spalat pardoseli Zauber ZB115 ECO cu post de conducere si alimentata cu acumulatori.

Masina Zauber ZB115 ECO este o masina de spalat aspirat pardoseala profesionala cu om la bord, o solutie tehnica avansata cu fiabilitate dovedita potrivita pentru curatarea suprafetelor mari si foarte mari (supermarketuri, malluri, depozite, scoli, spitale). Este un echipament foarte robust si foarte eficient. Panoul de control avansat va permite sa urmariti constant starea tuturor componentelor masinii. Ceasul permite controlul consumului si al timplui de lucru al operatorului.
Masina de spalat aspirat ZB115 cu acumulatori este echipata cu doua perii de 850 mm ce functioneza in directii opuse. Acumulatorii puternici de 265 Ah si rezervorul incapator de peste 100 litri permite o mare autonomie de functionare fara a fi necesare pauze, asigurand o durata de functionare de pana la 9 ore si o performanta de aproximativ 5525 mp pe ora.

Caracteristici masina spalat pardoseli Zauber ZB115 ECO:

- panoul de control simplu si intuitiv
- rotile fabricate dintr-un material care nu lasa nicio urma pe suprafetele curate
- greutatea masinii este bine distribuita in trei puncte si pe roata din fata oferind stabilitate si prevenind derapajele in timpul manevrelor
- lamela de dimensiune mare, in forma eliptica, amplasata pe carucior asigura ajustarea perfecta in functie de suprafata si pardoseli perfect curate fara a fi nevoie sa reventi asupra anumitor portiuni
- acces usor la ambele rezevoare – de apa curata si de apa murdara si la acumulatori
Confortul si siguranta sunt asigurate de carcasa ergonimica, operarea automata si stabilitatea deosebita. Presiunea constanta a periilor asigura rezultate optime de curatare indiferent de suprafata.

Pe langa varietatea mare de masini de spalat pardoseli oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masinile profesionale de spalat pardoseli Zauber.
Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

ZAUBERZB115 ECO
Alimentareacumulatori 24 V
Tip acumulatori4 x 6V, 265 Ah
Productivitate (m²/h)5525
Latime front lucru (mm)1010
Lamela aspiratie (mm)1120
Diametru perie (mm)2 x 425
Presiune perie (kg)63
Rezervor soluţie (l)112
Rezervor colectare (l)115
Viteza operare (km/h)6,5
Lungime x lăţime x înălţime (mm)1216 x 900x 1285
Greutate fara baterii (kg)261
  • Brosura masina spalat pardoseala Zauber ZB115 ECO - Descarca
  • acumulatori 4 x 6V, 265 Ah
  • redresor incorporat
  • 2 perii pardoseli dure 425 mm

CleanKasa va ofera masini de spalat si aspirat pardoseala Zauber Polonia profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini de spalat aspirat pardoseli Zauber impinse si alimentate cu cablu electric sau acumulatori cuprinde: masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB25C, masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB25B, masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB50C, masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB50B, masina spalat aspirat pardoseli Zauber ZB55B si masina spalat aspirat Zauber ZB55BT cu tractiune.

Gama de masini de spalat si aspirat pardoseli Zauber cu post de conducere cuprinde: masina de spalat pardoseala Zauber ZB70B70, masina de spalat pardoseli Zauber ZB110B85 si masina de spalat si aspirat Zauber ZB115B85.

Designul ergonomic si functiile de control intuitive, manevrabilitatea si siguranta in utilizare in orice conditii de lucru recomanda aceste masini Zauber pentru curatarea oricaror spatii.

Alege dintre producatorii de masini pentru spalat aspirat pardoseli